La Jungla
María Casado, presentadora de 'Las Tres Puertas'
Foto: María Casado, presentadora de 'Las Tres Puertas' | TVE
Televisió

María Casado i la seva confessió sobre el 'bullying': "Jo també era grassoneta"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
María Casado, presentadora de 'Las Tres Puertas'
Foto: María Casado, presentadora de 'Las Tres Puertas' | TVE

María Casado s'ha obert aquest dimecres als espectadors, durant l'entrevista amb Omar Montes a Las Tres Puertas. El cantant ha explicat que de petit va ser víctima d'assetjament a l'escola, un relat colpidor al qual s'ha afegit també el testimoni de la presentadora.

Què sabem? Preguntat per Casado, Montes ha recordat el bullying que va patir quan era un nen. "Era gras, tenia les orelles sortides, em deien moro... Es ficaven amb mi per tot", ha explicat. Intentava no plorar i fer-se el fort, però la processó anava per dins: "Arribes a casa enfadat, no vols menjar, tens depressió, plores...". La presentadora de Barcelona ha confessat que també en va ser víctima.

Què diu María Casado?

  • "Jo era grassoneta també. Saps què deia la meva àvia? Aquesta nena és d'os ample".

A més, Montes ha reflexionat també sobre la situació actual a les escoles: "Ara si la mare ha d'anar al col·legi a liar-la, ho fa. Però abans les coses eren d'una altra forma". El cantant ha revelat que el va ajudar molt començar a fer esport, concretament la boxa. Anys més tard, tots dos són professionals reconeguts en el seu àmbit.

Un altre apunt: Las Tres Puertas d'aquest dimecres ha comptat també amb Esther Cañadas, que ha colpit l'audiència amb el testimoni de la seva malaltia. "Tenia prou intentant no morir", ha dit sobre la patologia crònica que li van diagnosticar quan era al cim de la seva carrera de model internacional.

Per acabar: María Casado ha fet un 2,5% de quota de pantalla i 363.000 espectadors a tot Espanya amb el programa de la passada nit a La 2 de TVE. El liderat se'l va endur Antena 3 amb El Hormiguero primer (16,3%) i Atrapa un millón després (14,6%). Pel que fa a Catalunya, les xifres de María Casado són gairebé un punt més baixes: 1,6% de share i 36.000 espectadors. El Betis-Barça de Movistar Plus+ va liderar entre els espectadors catalans en la segona part (16,3%), i Oswald. El Falsificador va deixar TV3 amb un 12,8%.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: RTVE Televisió