La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

Primeres paraules de Joel Díaz, dues setmanes després de deixar 'Zona Franca'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

El presentador i humorista de TV3, Joel Díaz, es pronuncia per primera vegada després d'abandonar el programa nocturn que presentava a la cadena pública.

Què sabem? Després de dues setmanes de silenci, el presentador nascut a Santa Coloma de Gramenet s'ha pronunciat sobre la seva marxa del programa. Una decisió de marxar de Zona Franca, que es va estrenar l'octubre del 2022, que va comunicar a través de les xarxes socials, el seu compte de Twitter, el passat 30 de gener el 2023. Ho va fer amb un breu comunicat que va tenir moltíssima repercussió. Entre altres va dir: "Plego arran de la decisió presa per la direcció de TV3 d'apartar del programa a Manel Vidal. Una decisió que considero injusta i inacceptable".

Què ha dit? Ha estat en una entrevista que ha concedit als alumnes de l'escola de formació Radiofònics, on Díaz ha parlat per primera vegada de la seva marxa de TV3. Les seves paraules, a continuació:

  • “La decisió que jo he pres, l’he pres perquè tinc una altra feina, que no vaig voler deixar a principi de temporada perquè preveia que podia passar això”. 
  • "Tenia molt clar què volia anar a fer a TV3 i què no volia anar a fer a TV3. Ja veia que el tipus d'humor que feia l'havia de lluitar molt".

A més, l'humorista català ha dit que el guió que va fer Manel Vidal, i que l'hi va costar l'acomiadament, "havia passat tot el procés de validació". Per tant, ha assegurat que la culpa no és del seu amic, sinó que "la va cagar moltíssima gent". Joel Díaz també ha afirmat que en cap moment se li va plantejar una opció a negociar, sinó que la decisió va ser ferma: "Escolta, que en Manel va fora", li van dir.

Per últim: Joel Díaz, que actualment col·labora amb el programa L'última hora de Catalunya Ràdio i també copresenta el pòdcast, La Sotana, ha acabat dient que li dona igual saber qui serà el seu substitut. "Qualsevol opció que representi que la gent de l'equip pugui continuar la seva feina, jo encantadíssim", ha dit. Una substitució que, segons han informat aquest digital, està costant força. I és que la productora s'ha posat en contacte amb diverses persones per presentar la nova etapa de Zona Franca, però de moment només han rebut negatives.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: TV3