La Jungla
L'equip de 'Polònia' mostra el seu suport a 'Zona Franca'
Foto: L'equip de 'Polònia' mostra el seu suport a 'Zona Franca' | TV3
Televisió

'Polònia' se solidaritza amb 'Zona Franca': gag viral sobre la censura a TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
L'equip de 'Polònia' mostra el seu suport a 'Zona Franca'
Foto: L'equip de 'Polònia' mostra el seu suport a 'Zona Franca' | TV3

Polònia no podia obviar aquest dijous la gran sotragada de la setmana a TV3, després de l'acomiadament de Manel Vidal i la renúncia de Joel Díaz a presentar Zona Franca. Abans de començar el programa, l'equip s'hi ha solidaritzat amb un gag que ja s'ha viralitzat a les xarxes socials.

Què sabem? Els treballadors que hi ha al darrere de les càmeres del Polònia han posat la cara per llegir un comunicat de solidaritat amb l'equip de Zona Franca: "Volem deixar clar que la decisió de TV3 ha estat...". Ningú no s'atreveix a acabar la frase i el paper passa d'unes mans a les altres.

En detall: El gag de Polònia publicat al compte de Twitter és el fragment més viral del programa d'aquest dijous a la nit. El vídeo supera les 60.000 reproduccions, i ha generat centenars de comentaris. La majoria, en la mateixa línia, espectadors que esperaven un posicionament més contundent.

A més, sobre la continuïtat de Zona Franca a TV3 i el nou presentador, 8tv ha avançat aquest dijous el nom d'una de les dues opcions que estudia la televisió pública per substituir Joel Díaz. Segons les informacions del periodista Rocco Steinhäuser a El Circ, la persona escollida podria ser Elisenda Pineda.

Per acabar: Pineda hauria fet un càsting aquest dijous al vespre, després que caiguessin les candidatures de Vador Lladó i Isma Juárez. El primer, per fer un nou magazine d'actualitat i entreteniment que s'estrena el març a 8tv, i el segon per coherència amb el suport que ha mostrat a Joel Díaz i evitar "una ombra de dubte".

Categoria: La Jungla