La Jungla
Àngels Gonyalons, aquest dijous a 'Al cotxe!'
Foto: Àngels Gonyalons, aquest dijous a 'Al cotxe!' | TV3
Televisió

El relat colpidor d'Àngels Gonyalons i la maternitat: "En vaig perdre tres"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Àngels Gonyalons, aquest dijous a 'Al cotxe!'
Foto: Àngels Gonyalons, aquest dijous a 'Al cotxe!' | TV3

Àngels Gonyalons ha pujat aquest dijous Al cotxe! d'Eloi Vila, en el retorn del programa a TV3. Una conversa íntima i molt emotiva, durant la qual l'actriu s'ha obert davant de l'audiència per narrar les dificultats que va travessar per ser mare ja fa setze anys.

Què sabem? Gonyalons tenia 43 anys (gairebé 44) quan va aconseguir fer realitat el somni de ser mare. "Vaig ser molt conscient del que anava a fer", recorda a la televisió pública. Això, després d'haver patit tres avortaments, tal com ha explicat ella mateixa.

Què diu Àngels Gonyalons?

  • "Vaig decidir que volia ser mare en un moment que ja era gran, vaig passar quatre anys embarassada, en vaig perdre tres".
  • "Quan em vaig quedar embarassada vaig dir, "Ara he d'espavilar a ser millor per aquesta persona". És la meva prioritat".
  • "També tinc una vida, m'agrada gaudir dels amics, però la prioritat és formar aquesta persona, estar al seu costat sempre que em necessiti".

A més, la icònica Blanca de Mar i cel ha revelat també que es va desenamorar de la feina al damunt dels escenaris. Va passar després de fer el musical Chicago a Madrid l'any 1999: "Les coses trontollaven, tenia la il·lusió de tota la vida de crear una família i això no estava passant". Poc després va decidir fer una aturada i agafar perspectiva.

Un altre apunt: L'Àngels va arribar a patir pànic escènic, assegura. "Estava passant una etapa difícil, vaig tenir unes crítiques tremendes, em van atonyinar", diu a Eloi Vila abans de confessar que no creia en ella mateixa. "Quan havia de sortir, els peus no em portaven a l'escenari". El seu pare va ser allà per fer-li tocar de peus a terra. "No dubtis que el teu gran èxit és aquest, quan no vas tenir l'èxit aparent", recorda que li va dir anys més tard. Així ho explica, emocionada:

Per acabar: Al cotxe! d'Eloi Vila s'ha encastat aquest dijous a la nit en termes d'audiència contra el programa de Joaquín Sánchez a Antena 3. Amb un 5,5% i 59.000 espectadors, ha quedat molt enrere en la cursa pel prime time. Dalt de tot del podi, Joaquín: La penúltima, amb un 13,1% de share i 175.000 espectadors a Catalunya.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió