La Jungla
Jair Dominguez i Neus Rossell, en una imatge d'Instagram
Foto: Jair Dominguez i Neus Rossell, en una imatge d'Instagram | Instagram (@neusssi)
FAMOSOS

Jair Dominguez i Neus Rossell, enamorats: escapada romàntica al Pirineu

Jair Dominguez i Neus Rossell, en una imatge d'Instagram
Foto: Jair Dominguez i Neus Rossell, en una imatge d'Instagram | Instagram (@neusssi)

Jair Dominguez i Neus Rossell han aprofitat el pont de la Puríssima per fer una altra escapada romàntica a la neu, aquesta vegada a la Serra del Cadí, als prepirineus catalans.

  • Tots dos han compartit imatges a les seves xarxes socials, a on ja no amaguen el seu amor i felicitat, que sempre desperta centenars de comentaris i 'm'agrada' per part dels seus seguidors.

Per què és important? Ja fa uns mesos que es va confirmar la seva relació, i ara són una de les parelles més mediàtiques de Catalunya.

Què sabem? Són la parella de moda de Catalunya Ràdio i cada vegada comparteixen més fotografies del seu amor a les xarxes socials.

  • Tots dos s'han declarat obertament independentistes, comparteixen passió per la música i dediquen gran part del seu temps als mitjans audiovisuals.

A més, tal com han demostrat en diverses ocasions a través de les xarxes socials, són aficionats a la muntanya, a on acostumen a anar sempre que tenen dies lliures per fer una escapada.

Qui són? Jair Dominguez i Neus Rossell són tots dos presentadors del programa 'El Búnquer' de Catalunya Ràdio, juntament amb en Peyu, a on parlen de personatges històrics des d'un punt de vista satíric.

  • Neus Rossell és nascuda a Sils (Selva) i té 32 anys. És professora de música, i sovint comparteix vídeos a les seves xarxes socials de caràcter humorístic per narrar el seu dia a dia amb els alumnes.
  • A banda de presentar El Búnquer, també és col·laboradora de diversos programes de Catalunya Ràdio.
  • Jair Dominguez, de 42 anys, és guionista, presentador, humorista, escriptor, músic i una de les persones més conegudes del panorama actual català.
  • Treballa al programa satíric de Toni Soler, l'Està Passant, i fins fa uns mesos va presentar Bricoheroes amb en Peyu, programa que l'ha portat a protagonitzar diverses polèmiques per criticar la corona espanyola.
  • Té dos fills amb la seva exparella, amb qui va tenir una relació molt llarga.

 

 

Categoria: La Jungla