La Jungla
 Shakira, el nou videoclip amb Karol G
Foto: Shakira, el nou videoclip amb Karol G | YouTube
Famosos

Shakira esbronca Clara Chía a la nova cançó amb Karol G: què ha passat entre elles?

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
 Shakira, el nou videoclip amb Karol G
Foto: Shakira, el nou videoclip amb Karol G | YouTube

Shakira ha publicat aquest divendres la seva nova col·laboració amb Karol G, el tema TQG (Te quedé grande), que és ja la quarta cançó de despit contra Gerard Piqué d'ençà de la ruptura. Un reguitzell de dards contra l'exfutbolista (i Anuel, l'ex de la seva companya) i més fuetades contra Clara Chía.

Què sabem? El single amb Bizarrap va obrir la porta als atacs de Shakira a la nova nòvia de Piqué. Que si els cotxes Twingo, que si els rellotges Casio... Més enllà de l'enuig amb el seu ex, per haver-la deixat per una altra, semblava que hi havia també un assumpte molt personal amb Clara Chía. Ara, la colombiana apunta, una vegada més, contra la parella actual d'en Gerard i dona més pistes sobre el que podria haver passat entre elles.

Què diu Shakira?

  • "Y lo que tu novia me tiró, eso no da ni rabia, yo me río".
  • "Dile a tu nueva bebé, que por hombres no compito".
  • "Que deje de estar tirando, que al menos yo te tenía bonito".

A més de donar a entendre que Clara Chía li ha fet (o dit) alguna cosa que no li ha agradat gens, Shakira no estalvia en retrets a Piqué. Comença contundent, recitant aquestes frases:

  • "Verte con la nueva me dolió, pero ya estoy puesta pa’ lo mío".
  • "Lo que vivimos se me olvidó y eso es lo que te tiene ofendido".
  • "Que hasta la vida me mejoró, por acá ya no eres bienvenido".

Un altre apunt: Els últims mesos s'ha especulat sobre la possibilitat que l'ex del Barça hagi intentat tornar amb la mare dels seus fills. Una teoria que sembla confirmar la mateixa Shakira amb frases textuals com aquesta: "Ahora tú quieres volver, se te nota. Espérame ahí que yo soy idiota". N'hi ha més: 

  • "Bebé, ¿qué fue? No pues que muy tragadito. Qué haces buscándome melao, si sabes que yo errores no repito".
  • "Y quieres volver, ya lo suponía, dándole like a la foto mía. Tú buscando por fuera la comida, y yo diciendo que era la monotonía".

En detall: El tema té referències als temes anteriors que Shakira ja ha publicat contra Piqué, com la frase ja esmentada sobre la Monotonía, o el joc de paraules amb l'últim tema de Bizarrap. Si aleshores deia allò de "las mujeres ya no lloran, las mujeres facturan" ara pregona: "Tú te fuiste y yo me puse triple M: Más buena, más dura, más level".

Per acabar: L'última cançó de Shakira veu la llum en un moment molt dolç de la relació entre Piqué i Clara Chía. Ja fa setmanes que la parella conviu al pis d'ell al carrer Muntaner de Barcelona, i el cap de setmana passat es van deixar veure esquiant junts a l'estació de Baqueira-Beret.

Categoria: La Jungla