La Jungla
Gerard Piqué a la neu i el reflex de Shakira a les ulleres
Foto: Gerard Piqué a la neu i el reflex de Shakira a les ulleres | Instagram
Famosos

Piqué i Clara Chía, escapada en parella a Baqueira-Beret: "He sentit coses de quan era nen"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué a la neu i el reflex de Shakira a les ulleres
Foto: Gerard Piqué a la neu i el reflex de Shakira a les ulleres | Instagram

Gerard Piqué i Clara Chía han estat vistos passant un cap de setmana romàntic a la Vall d'Aran, esquiant a l'estació d'esquí de Baqueira-Beret. Una escapada en parella a la qual ha fet referència l'exfutbolista, hores més tard, en un directe de Twitch.

Què sabem? Piqué s'ha tornat a calçar uns esquís aquest cap de setmana. No ho feia des que era un nen petit. Després, les seves obligacions com a futbolista l'hi van impedir. És per això que mai no va anar a esquiar amb la Shakira quan encara eren parella i ell jugava al Barça. Mesos més tard d'haver penjat les botes, l'exblaugrana ha tornat a les pistes amb la seva nòvia nova.

Què diu Piqué? Al seu programa de Twitch, l'exfutbolista ha parlat de la sortida amb Clara Chía al Pirineu. Tot i que no ha volgut revelar on han anat a esquiar, la parella ha estat vista a Baqueira-Beret. 

  • "He esquiat avui, 25 anys després de la meva última esquiada. He sentit coses de quan era un nen".
  • "Això sí, no vull dir el lloc, vull tornar i evitar que la gent molesti".
  • "Depèn del moment, la gent et veu esquiant, et demana fotos, caus i et fan una altra foto. Però ha estat molt bé".

A més, també aquest cap de setmana s'ha viralitzat un vídeo del retrobament de Piqué i Shakira en un partit de beisbol del seu fill Milan. Per separat, ell en una punta de les graderies i ella en una altra, no creuen ni mitja paraula.

  • Malgrat que alguns mitjans han explicat que l'escena és actual, el vídeo de l'exparella al pavelló esportiu on juga el menor va ser publicat el passat 8 de gener a TikTok.
@20aaronn 😛😛#shakira #pique #juntos #clarachia #cuernos #viral #parati #fyp #zyxcba ♬ La Bicicleta - Carlos Vives & Shakira

Per acabar: La relació entre Piqué i Clara Chía continua a tota vela. Si fa poques setmanes, les imatges d'ella a la Cerdanya amb els sogres, Joan Piqué i Montserrat Bernabeu, evidenciaven la bona sintonia amb la família d'ell, ara han fet la passa definitiva d'anar a viure junts. La parella ha decidit compartir més temps, i ja conviuen a l'àtic que l'empresari té al carrer Muntaner de Barcelona.

Categoria: La Jungla