La Jungla
Ainhoa Armentia amb mascareta, en una imatge d'arxiu
Foto: Ainhoa Armentia amb mascareta, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Monarquia

Ainhoa Armentia, embarassada d'Iñaki Urdangarin? Rumor viral i la resposta d'ella

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ainhoa Armentia amb mascareta, en una imatge d'arxiu
Foto: Ainhoa Armentia amb mascareta, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Ainhoa Armentia ha centrat tota l'atenció en les darreres hores, després del rumor sorgit aquest dimecres sobre un possible embaràs. Una informació que ha provocat l'enuig de la nòvia d'Iñaki Urdangarin.

Què sabem? Són les mamarazzis Laura Fa i Lorena Vázquez les que aquest dimecres avançaven a El Periódico els rumors del suposat embaràs d'Armentia, quan ja fa més d'un any que se sap que és la parella d'Iñaki Urdangarin.

  • Al seu article, el mateix mitjà deixava clar que es tractava d'una informació no contrastada.

En detall: El presumpte embaràs d'Armentia s'ha publicat després que es conegués l'escapada romàntica de la parella a Baqueira-Beret. Urdangarin i la seva nòvia van allotjar-se a la residència habitual de la família reial espanyola a la Vall d'Aran. Un fet a destacar: mentre l'exduc de Palma esquiava, l'alabesa va preferir evitar-ho, una dada presentada com a possible pista del seu estat.

Què diu Ainhoa Armentia? L'endemà que el suposat embaràs d'Ainhoa Armentia fes córrer rius de tinta, la protagonista de la història ha reaccionat públicament. Ho ha fet, notablement enfadada, en declaracions a Chance:

  • "És una sorpresa per mi també, sabeu més que jo".
  • "Em sembla increïble, és una falta de respecte les coses que arribeu a inventar".
  • "Vosaltres sabreu, jo no tinc ni idea".

Per acabar: Les informacions sobre el suposat embaràs desmentit d'Ainhoa Armentia coincideixen amb la notícia del divorci del seu nòvio amb la infanta. Urdangarin no espera el primer fill en comú amb la seva parella, però sí que compta les setmanes que li queden per donar per acabat el seu matrimoni. Signarà els papers a l'abril, i cobrarà una pensió condicionada a una clàusula de silenci: Cristina li passarà una paga mentre no expliqui cap intimitat de la família.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia