La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Antonela Roccuzzo no suporta Gerard Piqué i ho demostra amb un explosiu missatge

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La dona de Leo Messi no es manté al marge de la polèmica que des de fa molt temps afecta tant a Gerard Piqué com a Shakira.

Què sabem? Antonela Roccuzzo és molt activa a les seves xarxes socials, on presumeix del seu altíssim nivell de vida, amb fotos i vídeos que criden sempre l'atenció de tothom. Antonela, però, no només genera contingut sinó que també comenta el contingut que generen altres persones. I precisament això ha fet en les últimes hores. Un comentari d'Antonela que portarà cua. Seguríssim.

Què ha passat? Falta molt poc perquè Shakira tregui una nova cançó. Una cançó que l'ex de Piqué, aquesta vegada, fa amb col·laboració de la també colombiana Karol G. Un tema que estarà disponible a partir del divendres 24 de febrer, que es titula TQG i que formarà part del nou disc de Karol G. Una cançó que Antonela espera amb moltíssimes ganes. Tantes que Shakira ha anunciat a través del seu Instagram que en les pròximes hores treu una cançó amb Karol G i Antonela no ha pogut evitar comentar la publicació. La dona de Leo Messi no ha escrit res, només ha posat emoticones. Concretament moltes en forma de flamarades. Un comentari d'Antonela que no para de sumar 'm'agrada'. Ja supera la barrera dels 38.000.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAROL G (@karolg)

En profunditat: Un comentari d'Antonela amb el que dona a entendre que no suporta a Gerard Piqué i que està a favor de Shakira en tota la guerra que manté amb el seu ex. Una guerra que es remunta a molts mesos enrere, després que Piqué i Shakira fessin oficial la seva separació i que Piqué hagi refet la seva vida amb la jove Clara Chía, de 24 anys.

Per acabar: Aquesta no és la primera vegada que Antonela es mostra a favor de Shakira. A principis de gener, quan Shakira va promocionar a Instagram la seva cançó amb Bizarrap, Antonela també va dedicar un missatge a la cantant. En aquell moment Antonela es va decantar per quatre flamarades. Un comentari que, tal com ha passat aquesta vegada, també va generar un gran rebombori.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Música