La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Shakira torna a cantar contra Gerard Piqué i Clara Chía: missatge de molt mal gust

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

La cantant colombiana Shakira ha començat l'any 2023 amb moltíssima força. Primer ho va fer amb una potent cançó contra Gerard Piqué i la seva nova nòvia, Clara Chía, i ara hi ha tornat.

Què sabem? Shakira no suporta a Gerard Piqué ni tampoc a la seva parella, la jove catalana de 24 anys. Una dolentíssima relació arran de la seva sonada i polèmica separació. Un divorci que es va donar a conèixer el juny del 2022 i  vuit mesos més tard continua portant molta cua i ocupant titulars i notícies.

Què ha passat? Ha estat durant el dimarts 14 de febrer, coincidint amb el dia de Sant Valentí, que la cantant Shakira, a través del seu compte d'Instagram, ha carregat novament contra Piqué i la seva parella Clara Chía. Ho ha fet amb un vídeo on surt fregant el terra de la cuina de casa teva. Tot i que no frega directament el terra, sinó una catifa. Un detall curiós. El cas és que Shakira, en el vídeo que ha gravat, canta una cançó que té un missatge força lleig. Una cançó de l'artista SZA i que s'anomena Kill Bill. La lletra de la composició, entre altres, dius coses com: "Potser mato al meu ex, tot i que no és la millor idea. La seva nòvia serà la següent, com arribo a ella? Potser mato al meu ex, perquè encara estic enamorada. Millor estar a la presó que sola". El vídeo on Shakira canta precisament això que acabem d'escriure, contra Piqué i Chía, a continuació:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

En profunditat: Un vídeo on la de Colòmbia apareix amb un conjunt negre i lluint uns tacons molt alts, mentre mou el pal de fregar d'un lloc a un altre com si estigués netejant l'escenari d'un crim. La publicació supera els dos milions de 'm'agrada'. Entre els missatges que es poden llegir destaquen els següents: "Necessites una teràpia urgent", "La lletra d'aquesta cançó em sembla massa", "Això està bastant malament", "Amb raó en Piqué va marxar corrents" o "Shakira em comença a fer por".

Per acabar: A banda del vídeo que ha compartit, la cantant no ha passat el dia de Sant Valentí sola. Ho ha fet en companyia dels seus dos fills, a qui està molt unida, Milan i Sasha. Així ho ha mostrat també a través del seu compte d'Instagram, on acumula més de 82 milions de seguidors. Un dia dels enamorats on Shakira ha sorprès els seus fills amb un àpat molt dolç: llet de color rosa, xocolatines i galetes en forma de cor.

Categoria: La Jungla