La Jungla
Foto: | Youtube
Xarxes

Gerard Piqué parla per primer cop de la separació amb Shakira: "Mesos molt durs"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Youtube

El que va ser jugador de futbol, Gerard Piqué, parla de la seva sonada ruptura amb la cantant colombiana i mare dels seus dos fills, Shakira.

Què sabem? Gerard Piqué ha concedit una entrevista a l'influencer John Nellis, pel seu canal de Youtube. Una conversa d'uns deu minuts aproximadament on el català, entre altres, parla de la seva sonada separació amb Shakira i diu com ho ha portat tots aquests últims mesos. 

Què ha dit? S'ha fet esperar molt però, finalment, Gerard Piqué ha parlat del tema. El que va ser futbolista ha confessat que després de la seva separació amb Shakira ha viscut uns "mesos molt complicats". Tant és així que Piqué assegura que, tot i que soni impossible, ha estat molt desconnectat del Mundial de Futbol de Qatar i que no ha vist cap partit dels que s'han jugat. L'únic partit que va veure va ser la final, i no tota, sinó només un tros. "Necessitava desconnectar i he marxat de vacances durant uns dies", ha confessat fent referència a la seva separació. I és que des de fa molt temps, Piqué i Shakira estan en boca de tothom arran del seu divorci i mala relació. Foto de l'entrevista:

A més: L'influencer britànic ha volgut saber quin és el telèfon mòbil de la persona més famosa que té Gerard Piqué a la seva agenda de contactes. A ser possible ningú relacionat amb el món del futbol. El català ha dit que el contacte més potent que té és el de Shakira, a qui es refereix com "va ser la meva parella". El contacte més important que té, relacionat amb el món del futbol, és el de Cristiano Ronaldo, que actualment juga amb el Al-Nassr de la lliga professional saudí.

Per acabar: En l'entrevista Gerard Piqué no parla de la seva relació amb la seva parella Clara Chía, de 24 anys, que actualment treballa amb ell a l'empresa Kosmos i també viu amb ell en l'exclusiu pis que té en el carrer Muntaner, de Barcelona. Una empresa, Kosmos, situada en el centre de la capital catalana, on Piqué avui dia té 67 treballadors en plantilla.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué