La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Aquest és el lleig sobrenom que Shakira posa a Clara Chía: dues paraules

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La cantant colombiana Shakira no manté una bona relació amb el seu ex, ni tampoc amb la seva nova nòvia, la jove Clara Chía de només 24 anys.

Què sabem? Ha estat un periodista, a través d'una entrevista que ha ofert en un canal de Youtube, que ha desvelat per primera vegada l'impactant sobrenom que Shakira ha posat a Clara Chía. Un sobrenom compost de dues paraules que fins ara no havia sortit mai a la llum i que segur  farà parlar molt. El desvelem, a continuació.

Què ha dit? El periodista Roberto Antolin ha concedit una entrevista al locutor Juan Etchegoyen pel seu canal de Youtube, Mitre Live. Una conversa entre els dos on Antolin ha donat detalls molt sucosos del triangle Shakira, Piqué i Clara Chía.

  • "Clara Chía va entrar a l'empresa Kosmos com a becària. Li va agradar a Gerard Piqué i van començar a tontejar. Però Clara Chía li va posar les coses molt clares a Piqué, molt més que Shakira".
  • "Quan Gerard Piqué va començar la seva relació amb Clara Chía, ella li va posar les coses molt clares i li va dir que no volia ser una aventura més de Piqué ni una infidelitat".
  • "Clara Chía li va dir a Piqué que si ell volia estar amb ella havia de fer un comunicat per fer-ho oficial i no ocultar la relació".
  • "En aquell moment va ser quan Gerard Piqué va parlar amb Shakira i la va pressionar perquè publiqués un comunicat en els mitjans de comunicació fent pública la seva ruptura".
  • "Per tots aquests motius, Shakira ha fet la cançó que ha fet i ha atacat tant a Clara Chía".

A més, el periodista Roberto Antolin, parlant de Shakira, ha desvelat per primera vegada el sobrenom que la cantant va posar a Clara Chía la primera vegada que la va veure.

  • "En un principi Clara Chía es portava bé amb Shakira. Sempre que es veien a l'oficina de Piqué se saludaven. A Shakira li cridava molt l'atenció que Clara Chía fos tan tranquil·la, educada i parlés tant poc. Per aquest motiu Shakira va batejar a Clara Chía amb el sobrenom de mosqueta morta".

Per acabar: En l'entrevista el periodista Antolin acaba dient que Clara Chía és una persona que té els "ovaris quadrats" i que, a diferència d'algunes informacions que s'han publicat, des que Piqué està amb ella no hi ha hagut cap infidelitat.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira