La Jungla
Shakira en una imatge de les xarxes socials
Foto: Shakira en una imatge de les xarxes socials | Instagram
Famosos

Filtren la nova cançó de Shakira... amb un altre missatge contra Gerard Piqué?

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Shakira en una imatge de les xarxes socials
Foto: Shakira en una imatge de les xarxes socials | Instagram

Shakira ha entrat en una nova dimensió musical, després de la separació amb Gerard Piqué. La cantant ha decidit rendibilitzar la ruptura, i l'últim èxit amb Bizarrap n'és només una prova (també Te felicito i Monotonía). Però no n'hi ha dos sense tres, ni tres sense quatre, i aquest dimarts s'ha filtrat el possible nou single de l'artista contra el seu ex.

Què sabem? El fragment l'ha fet públic l'influencer musical Dimelo King al seu perfil d'Instagram. Un tall de 24 segons que podria ser part d'una col·laboració amb el també colombià Manuel Turizo. Sense cap mena de dubte, la veu femenina que s'hi pot sentir és la de la Shakira, que canta un tema inèdit fins ara. Així sona l'àudio més viral de les últimes hores:

Què diu la lletra? Menys de mig minut de melodia i la mateixa frase que es repeteix dues vegades. És aquesta:

  • "Hace rato tengo sed de ti, yo no sé por qué quedo con ganas de más y queriendo beber de una copa vacía".

A més, Shakira havia de publicar el 2 de febrer el nou tema amb Karol G. La data triada no és gens innocent, ja que coincideix amb l'aniversari del futbolista i el d'ella mateixa, que es porten deu anys de diferència. Però els fans hauran d'esperar uns dies més, ja que l'estrena s'ha posposat a finals de mes.

Un altre apunt: Mentre Shakira canta, Piqué i Clara Chía continuen fent passes en la seva relació. Quan ja fa més d'un any que estan junts, la parella ha decidit compartir més temps, i no només els caps de setmana i les hores de feina. Així que ella se n'ha anat a viure amb ell al famós àtic del carrer Muntaner de Barcelona. Aquest dilluns, tots dos protagonitzaven un moment comentadíssim amb un reporter que els perseguia abans d'entrar a les oficines de Kosmos.

Per acabar: Shakira també està pendent del delicat estat de salut del seu pare. William Mebarak havia de ser operat dilluns a la clínica Teknon, però la cirurgia s'ha ajornat. La família espera que millori prou per deixar Barcelona i instal·lar-se a Miami d'una vegada per totes. Han posat de data límit el proper mes de juny.

Categoria: La Jungla