La Jungla
Úrsula Corberó, de calçotada a Barcelona
Foto: Úrsula Corberó, de calçotada a Barcelona | Instagram
Famosos

Úrsula Corberó, de calçotada: les fotos que han fet la volta al món

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Úrsula Corberó, de calçotada a Barcelona
Foto: Úrsula Corberó, de calçotada a Barcelona | Instagram

Úrsula Corberó és una més dels milers de catalans que aquests dies s'animen a apropar-se als restaurants de cuina tradicional per tastar el plat estrella d'aquesta època de l'any: els calçots. A Instagram, l'actriu barcelonina n'ha compartit diverses fotografies.

Què sabem? Aquest cap de setmana, Úrsula Corberó i els seus han anat de calçotada al restaurant Can Travi Nou, en una masia del districte d'Horta-Guinardó, a Barcelona. Pitet, salsa romesco... i a arromangar-se. Les imatges de l'artista menjant calçots, sense ni tan sols treure's els anells amb brillantets, han generat una allau de reaccions a les xarxes socials. Luxe i tradició, tot en un. Aquestes són les imatges al compte de l'actriu:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Úrsula Corberó ✨ (@ursulolita)

Reaccions: La calçotada de l'Úrsula ha fet la volta al món, i amb els més de 22 milions i mig de seguidors que té a Instagram, el seu post de seguida s'ha omplert de comentaris. Una gran part, escrits per estrangers d'Argentina, Colòmbia o Regne Unit (entre d'altres) que no sabien què eren els calçots i desconeixien la tradició de posar-se el pitet i menjar-los amb les mans.

En detall: Can Travi Nou és només un altre dels molts restaurants que hi ha a Barcelona i rodalies per fer una bona calçotada, un dels esdeveniments més populars de l'hivern a Catalunya. És per això que Principal va publicar fa pocs dies aquest article amb alguns dels millors llocs on anar a menjar calçots a la capital. Hi ha una desena de locals per triar.

Per acabar: Úrsula Corberó és a Barcelona gravant El cuerpo en llamas, la nova sèrie de Netflix sobre el crim de la Guàrdia Urbana. Ella fa de Rosa Peral. L'acompanya Quim Gutiérrez, que és el seu amant, Albert López, a la ficció. Els rodatges van començar el passat mes de setembre, en localitzacions de la capital però també d'altres localitats catalanes com Manresa. No hi ha data d'estrena, tot i que s'espera que la producció vegi la llum aquest 2023.

Categoria: La Jungla