La Jungla
Leo Messi i Antonela Roccuzzo, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Leo Messi i Antonela Roccuzzo, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Televisió

Antonela Roccuzzo pren partit per Shakira: dard a Piqué per la nova cançó amb Bizarrap

Barcelona.
Leo Messi i Antonela Roccuzzo, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Leo Messi i Antonela Roccuzzo, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Antonela Roccuzzo, la dona de Leo Messi, no acostuma a pronunciar-se públicament sobre temes polèmics. Sovint en segon pla pel que fa a l'actualitat, a les xarxes socials se sent més còmoda i es deixa anar sense problema. Com ha passat en les últimes hores, amb motiu de l'anunci de la nova cançó de Shakira i Bizarrap.

Què sabem? Després que el DJ i productor musical, argentí com ella, anunciés públicament a Instagram el llançament de BZRP Music Session #53, Roccuzzo no ha dubtat a respondre amb un missatge que a la xarxa s'ha interpretat com un posicionament clar a favor de Shakira i en contra del seu ex, Gerard Piqué. Quatre flamarades, que simbolitzen les ganes que té la dona de Messi d'escoltar el single, i que a la una de la tarda de dimecres ja tenien més de 50.000 m'agrades. Això, quan ja se sap que la lletra està carregada de missatges contra l'ex de la colombiana.

En detall: Amb l'anunci del seu nou tema conjunt, Shakira i Bizarrap han estat tendència a les xarxes socials les últimes hores. Aquest dimecres s'ha filtrat una part de la lletra, que es coneixerà totalment quan surti publicada la cançó a la una de la matinada de dijous.

Què diuen? Sense dubte, algunes de les estrofes de Shakira són dards enverinats contra Piqué i Clara Chía. Aquí alguns exemples de les frases incendiàries de la cançó:

  • "Una loba como yo ya no está pa' tipos como tú".
  • "A ti te quedé grande".
  • "Por eso estás con una igualita que tú".
  • "Esto es pa' que te mortifique, mastica y traga pa' que no pique".
  • "Yo contigo ya no regreso, ni aunque me llores, ni me supliques".
  • "Entendí que no es culpa mía que te critiquen".
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de BZRP (@bizarrap)

A més, BZRP Music Session #53 no és la primera cançó de Shakira que després de la separació amb Piqué es converteix en tot un himne de la ruptura. Va passar també amb Te felicito i Monotonía, aquesta última amb videoclip gravat a Manresa.

Per acabar: De nou sobre Antonela Roccuzzo, la dona de Messi també és notícia pel contracte que ha signat amb la firma de roba esportiva Alo Yoga per ser-ne la nova imatge. Tot i que el que ha cridat més l'atenció és que la mateixa marca ha fitxat també Georgina Rodríguez, la dona de Cristiano Ronaldo. Faran algun anunci juntes?