La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Shakira torna a carregar contra Gerard Piqué: el missatge del qual tothom parlarà

Barcelona.
Foto: | Europa Press

La cantant colombiana Shakira comença l'any 2023 de la millor manera, fent el que més li agrada. I és que en qüestió d'hores estrenarà la seva pròxima cançó que segur porta molta cua.

Què sabem? Tal com s'ha publicat a Twitter, en un perfil oficial on s'informa de totes les notícies relacionades amb Shakira, la cantant compte les hores que falten per estrenar la seva nova cançó. Una composició musical que ha cridat l'atenció de moltíssimes persones, especialment pel seu títol. I és que Shakira deixa clar, una vegada més, la pèssima relació que manté amb Gerard Piqué, el seu ex i pare dels seus dos fills.

La cançó: Serà el dia 11 de gener, dimecres, quan Shakira tregui al mercat la seva nova cançó. Un tema que ella mateixa ha titulat Una loba como yo no está pa'tipos como tu. Una frase que no cal ser molt llest per saber que va dirigida al que va ser futbolista, Gerard Piqué. Parlem d'això:

En profunditat: Aquesta no és la primera vegada que Shakira, a través de les seves cançons, carrega durament contra Gerard Piqué, ara feliçment enamorat de la jove de Barcelona, Clara Chía. Només cal escoltar el tema Te felicito per adonar-se que també hi ha moltes al·lusions a Gerard Piqué. Per exemple, en el tros de la cançó que diu: "te felicito que bien actuas" podria fer referència al moment quan Piqué li era infidel mentre coneixia a la seva nòvia actual, Clara Chía.

Per acabar: Tot i que Shakira havia de marxar a viure a Miami després de les festes de Nadal, la cantant ha canviat de plans a última hora i es quedarà a Catalunya durant una temporada més. El motiu, segons van informar Laura Fa i Lorena Vázquez, és la delicada situació de salut del seu pare. I és que els metges, tot i que ella volia viatjar amb un avió medicalitzat, li han recomanat que no ho faci. Les pròximes dates que estudia la cantant per marxar de Barcelona podrien ser al març, coincidint amb les vacances de primavera del calendari escolar americà, o bé al juny, quan els seus fills, Milan i Sasha, acabin el seu curs escolar a Barcelona.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira