La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Shakira canvia de plans a última hora i no marxarà passat Reis: la nova data i els motius

Barcelona.
Foto: | Instagram

La cantant Shakira tenia previst marxar el pròxim 9 de gener cap a Miami, després de Reis, per començar una nova vida amb els seus fills, Mila i Sasha, després de separar-se de Gerard Piqué, amb qui ha estat gairebé durant dotze anys.

Què sabem? Tal com han informat Laura Fa i Lorena Vázquez en El Periódico, la cantant Shakira s'ha vist obligada a canviar de plans a últim moment. La de Colòmbia tenia previst marxar cap a Miami, on té una increïble mansió, a principis d'aquest mes de gener. Una marxa que, de moment, està paralitzada per motius de força major.

El motiu: La decisió per la qual Shakira s'ha vist obligada a canviar de plans és la delicada salut del seu pare. I és que des de fa mesos William Mebarak no es troba gens bé. La intenció inicial de l'artista era volar fins a Miami, amb els seus pares i fills, amb un avió medicalitzat amb metges de la Teknon a bord, que s'encarreguessin de cuidar el seu pare. No obstant, els mateixos metges haurien recomanat a Shakira no fer aquest viatge perquè de moment no seria convinent. Per aquesta raó, la cantant ajorna la seva mudança als Estats Units.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

A més a més: Segons Laura Fa i Lorena Vázquez, Shakira podria tenir dues dates en ment per volar a Miami. La primera seria a mitjans de març, que coincidiria amb les vacances de primavera en el calendari escolar americà. La segona seria a finals de juny, quan els nens, Milan i Sasha, acabessin el seu curs escolar a Barcelona. Aquesta última data, a més, comptaria amb el beneplàcit de Gerard Piqué, ja que és el que ell defensava inicialment.

Per acabar: Així les coses, i sabent que el seu pare, molt delicat de salut, de moment no pot moure's de Catalunya, Shakira s'ha reunit amb tot el seu equip artístic per començar a treballar en els seus nous projectes. De moment ho farà a Barcelona, on està previst que durant les pròximes setmanes gravi el seu nou videoclip.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira