La Jungla
Froilán de Marichalar, a l'aeroport de Madrid abans de marxar als Emirats Àrabs
Foto: Froilán de Marichalar, a l'aeroport de Madrid abans de marxar als Emirats Àrabs | Europa Press
Monarquia

Primera imatge de Froilán a Abu Dhabi: caçat tot sol després d'anar a viure amb Joan Carles

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Froilán de Marichalar, a l'aeroport de Madrid abans de marxar als Emirats Àrabs
Foto: Froilán de Marichalar, a l'aeroport de Madrid abans de marxar als Emirats Àrabs | Europa Press

Froilán ja és a Abu Dhabi, on a partir d'ara treballarà al sector petrolier col·locat per l'avi. Aquest dimecres, les esperades primeres imatges del fill de la infanta Elena als Emirats Àrabs han vist finalment la llum.

Què sabem? En les últimes hores, el compte oficial del torneig World Padel Tour a Twitter ha compartit amb orgull una fotografia de Froilán a les graderies d'Abu Dhabi, espectador de luxe del partit d'Alejandro Galán amb Juan Lebrón davant de Ramiro Moyano i Francisco Gil. "Visita reial", li donaven la benvinguda. Però la reacció furibunda d'un munt de tuitaires ha fet que acabessin eliminant la fotografia.

En detall: Tot i això, altres perfils han tingut temps suficient de descarregar la imatge i compartir-la també. Tot sol, camuflat amb una gorra negra i atent al partit. Aquesta és la primera foto de Froilán de Marichalar a Abu Dhabi:

A més, dues setmanes després d'abandonar Espanya definitivament per instal·lar-se a la península aràbiga, Froilán encara està a l'espera d'entrar a viure a l'apartament que li ha de posar la seva empresa. Mentre això no passi, viu amb l'emèrit Joan Carles en una residència cedida per la família reial.

Per acabar: Froilán intentarà des d'Abu Dhabi netejar la seva imatge pública, després d'anys d'escàndols a Espanya. No li resultarà fàcil. Pocs dies abans de marxar del país, el primogènit de la infanta Elena va tornar a omplir portades per la polèmica en un after il·legal al centre de Madrid. Això, poques setmanes després de la baralla amb navalles a la sortida d'una discoteca durant el Nadal.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia