La Jungla
Foto: | Movistar+
Xarxes

Dani Rovira fa plorar: fotos i text preciós per la mort del seu gran amor

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Movistar+

L'actor i presentador nascut a Málaga, Dani Rovira, posa els pèls de punta amb la seva última publicació a les xarxes.

Què sabem? Dani Rovira està vivint un moment delicat. Així ho ha transmès ell mateix a través del seu compte d'Instagram, on ha publicat moltes fotos i un llarg i emotiu text per explicar què li ha passat. Les mostres d'afecte dels seus amics i seguidors no s'han fet esperar. 

Què ha passat? Dani Rovira és un gran amant del món de la interpretació, de l'humor i dels animals. Per aquest motiu l'actor sempre ha tingut gossos a casa. Tot i que en les últimes hores un dels seus gossos, Carapapa, ha perdut la vida. Així ho ha comunicat a través de les xarxes. Amb un llarguíssim text que ha emocionat a molts. Entre altres Rovira ha escrit coses com: 

  • "Hauré d'aprendre a tornar a ser el mateix sense tu".
  • "No imaginava que un adeu pogués ser tan bonic i a la vegada tan dolorós".
  • "Tinc l'ànima trencada en mil trossos".
  • "Recordo fa quasi 12 anys quan vas arribar a casa i des d'aquell dia ja no vaig ser el mateix. He conegut l'amor incondicional amb tu. Soc millor persona des que vas arribar a la meva vida".
  • "Si soc més humà és gràcies a tu. Espero haver estat a l'altura".
  • "Fa tant de mal que no hi ha consol. Descansa i tant de bo allà on vagis estigui tot ple de flors perquè tinguis temps per olorar-les. Perquè la vida és això. Gràcies per ensenyar-me tant".
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dani Rovira (@danirovira)

En profunditat: Una publicació que Rovira ha compartit amb nou fotografies de la seva gossa, de raça carlina i de pèl negre. "T'abraço fort", "Ho sento molt", "Ploro mentre et llegeixo", "Ho sento molt, que descansi en pau" o "Una vida sencera amb ells no seria suficient". Aquests són només alguns dels molts missatges que Dani Rovira ha rebut en les últimes hores. 

A més: No fa ni un any, el juliol del 2022, Dani Rovira va partir la pèrdua d'un altre dels seus gossos. Parlem de Buyo, un gos que l'actor va decidir rescatar per donar-li una oportunitat. "No t'imagines el que et trobaré a faltar. Et porto tan dins que és com si m'haguessin arrancat un tros del meu cos", va escriure entre altres coses l'actor per acomiadar el seu gos, que era d'una raça semblant a un Pitbull.

Per acabar: L'amor que Dani Rovira sent pels gossos és molt gran. Tant és així que l'actor de Màlaga amb la seva exparella, la també actriu Clara Lago, comparteix una fundació que es diu Ochotumbao. Una fundació que lluita, entre altres, per la defensa dels animals i del medi ambient.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Animals