La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Marta Torné desafia la censura d'Instagram: sense roba i calceta minúscula

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La presentadora catalana, Marta Torné, puja molt la temperatura al seu pas per un centre estètic de Madrid.

Què sabem? Marta Torné es cuida moltíssim la cara i el cos a base de fer esport i tota mena de tractaments per lluir estupenda als seus 44 anys. Tractaments com els que es fa en una clínica de Madrid, d'una molt amiga seva. Una clínica que ha visitat durant les últimes hores i on Marta Torné s'ha fet una fotografia molt explícita.

Què ha fet? Marta Torné ha desafiat la censura d'Instagram, durant la tarda del dimarts 21 de febrer, al seu pas per una clínica estètica de Madrid, ubicada a l'exclusiu barri de Salamanca de la capital. I és que la catalana, per a sorpresa dels seus seguidors d'Instagram, ha compartit una foto bomba on llueix espectacular, sense res de roba. Una imatge tipus selfie que Marta Torné s'ha fet davant del mirall, mentre es tapa els pits i llueix una minúscula calceta blanca feta de paper. La imatge és la següent:

En profunditat: Una imatge que demostra que Marta Torné està encantada amb el seu cos. Concretament, la catalana, també actriu, s'ha fet un tractament que consisteix, tal com ella explica, en reduir la inflamació, millorar la circulació i eliminar els líquids de les cames. Un tractament que Torné diu que és "relaxant i gustós".

Per acabar: Aquesta no és la primera vegada que Torné, que pròximament presentarà la segona edició d'Eufòria, presumeix de cos a les xarxes socials. A principis de gener, la presentadora va fer un viatge fins a Mèxic per donar la benvinguda l'any 2023. Allà la catalana va aprofitar per passar uns dies de relax a les paradisíaques platges. Unes platges on Torné va fer-se diverses fotos, amb banyador i sense, i va compartir a Instagram, pujant molt la temperatura.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram