La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Les fotos sense filtres de Marta Torné de vacances a la platja a Mèxic

Barcelona.
Foto: | Instagram

La presentadora i actriu catalana, Marta Torné, es desplaça fins a les increïbles platges de Mèxic per donar la benvinguda al nou any, 2023.

Què sabem? Després de celebrar el Cap d'Any en un luxós hotel de Sitges, tal com ella va mostrar a les seves xarxes socials, Marta Torné, amant de la platja i el bon temps, ha fet les maletes i ha viatjat fins a Mèxic, on es troba avui dia. Un viatge per inaugurar el nou any com es mereix, amb banys a la platja i bronzejant la pell, per tornar a Barcelona sent l'enveja de tothom. Un viatge del qual Torné presumeix a les seves xarxes socials, amb fotos sense filtres i molt comentades, que no paren de rebre 'm'agrada' i tota mena de comentaris.

Què ha fet? Fa un parell de dies, la presentadora catalana va compartir en el seu compte d'Instagram una imatge molt cridanera. Per evitar la censura a la xarxa social, Torné va fotografiar-se sense roba, d'esquena a càmera, assegura a la vora del mar, el cabell moll i una refrescant aigua de coco al seu costat. "Em vull quedar a viure aquí", va escriure la de Barcelona juntament amb la imatge. Parlem d'això: 

A més a més: En les últimes hores, l'actriu ha tornat a pujar la temperatura a les seves xarxes socials amb diverses fotografies on apareix presumint d'espectacular figura als seus 44 anys. Juntament amb l'etiqueta sense filtres, i diverses emoticones, Marta Torné, feliçment casada amb el català Roger Gual, presumeix de corbes, cara sense maquillar i bronzejat amb un biquini molt colorit i amb estampat floral. Una publicació que supera la barrera dels 20.000 'm'agrada' i no para de sumar comentaris.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Marta Torné (@marta_torne)

Per acabar: Entre altres, els seus amics i seguidors d'Instagram li han fet arribar comentaris com els següents: "Guapa", "Quina passada començar l'any així", "M'encanta que et mostris natural i sense filtres", "Diuen que la perfecció no existeix, però només cal veure't a tu" o "Tens un cos espectacular".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram TV3