La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Emotiu anunci de Marta Torné: amplia família amb el seu marit Roger Gual

Barcelona.
Foto: | Instagram

L'actriu i presentadora catalana, Marta Torné, emociona als seus amics i seguidors amb una bonica notícia que comparteix a través de les xarxes.

Què sabem? Marta Torné, durant la tarda del divendres 20 de gener, ha donat la sorpresa a través de les seves xarxes socials. Ho ha fet a través del seu compte d'Instagram, on acumula més de 500.000 seguidors i és molt activa publicant fotografies de la seva vida personal, laboral, publicitat o tractaments de bellesa.

Què ha dit? Un breu text carregat de sentiment i un vídeo molt bonic ha estat la publicació que la catalana ha compartit. Un anunci de Marta Torné per dir que amplia família amb el seu marit Roger Gual, director i guionista de cinema. El matrimoni, que es va casar el juny del 2015, celebra l'arribada d'una nova mascota a la seva família. Si fins ara la parella tenia un gos, anomenat Rufus, ara també tenen un gat que li han posat el nom de Mishina. "Quan et vaig veure la primera vegada, que estaves en una capsa de cartó perquè t'acabaven de trobar, vaig saber que no ens separaríem més", escriu entre altres la presentadora de TV3, que presentarà la pròxima edició del programa Eufòria. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Torné (@marta_torne)

Les reaccions: Els seus seguidors i amics s'han desfet amb la publicació de Torné a les xarxes. Tot i haver compartit el vídeo fa poca estona, la publicació ja supera la barrera dels 500 'm'agrada'. Entre els comentaris es poden llegir missatges com els següents: "Amor a primera vista", "Quina monada", "És preciosa", "La família més maca", "Quina coseta" o "Quin bebè".

Per acabar: Marta Torné en moltíssimes ocasions ha deixat molt clar que no vol ser mare ni tampoc tenir fills. Una pregunta, sobre maternitat, que moltes vegades li plantegen quan va a actes públics. La darrera vegada que es va pronunciar al respecte, i de manera molt contundent, va ser l'octubre del 2020 quan un periodista va plantejar-li si seria mare aviat. La catalana, directe i sense pèls a la llengua, va dir: "La meva vida és molt divertida i tinc molta llibertat. Suposo que d'aquí a uns anys ja no em fareu aquest tipus de preguntes perquè ja serà tard, però no tinc ganes de ser mare perquè em sembla molt complicat i sacrificat. La raça humana no perilla perquè jo pugui o no tenir un fill". En lloc de fills, Marta Torné i Roger Gual tenen animals.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Animals