La Jungla
Laura Boyer amb Tamara Falcó al funeral de Miguel Boyer
Foto: Laura Boyer amb Tamara Falcó al funeral de Miguel Boyer | Europa Press
Famosos

Laura Boyer, amb tot contra Isabel Preysler en una entrevista pòstuma: "Vaig passar a odiar-la"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Boyer amb Tamara Falcó al funeral de Miguel Boyer
Foto: Laura Boyer amb Tamara Falcó al funeral de Miguel Boyer | Europa Press

Laura Boyer va concedir una entrevista pòstuma a Semana abans de morir dijous passat. La filla de Miguel Boyer i Elena Arnedo volia que es conegués la seva versió de la mala relació amb Isabel Preysler, i va buidar el pap en una conversa que aquest dimecres surt publicada.

Què sabem? Semana duu a la portada la xerrada amb Laura Boyer, que es va sincerar quinze dies abans de morir. La filla del ministre socialista havia enviat una carta oberta per ser publicada a la revista, però en vista del contingut van considerar que era millor una entrevista. Sis dies després de la seva mort, l'article veu la llum.

Què diu Laura Boyer? La relació entre Isabel Preysler i ella mai no va ser bona, però va empitjorar amb el temps. Ho explica amb aquests titulars:

  • "Isabel va allunyar el meu pare de nosaltres".
  • "He tingut relació amb la Isabel, però amb moltíssima hipocresia".
  • "És una persona hiperpossessiva".
  • "Al principi, Isabel Preysler era la meva enemiga. Quan va morir el pare vaig passar a odiar-la".

A més, Laura Boyer lamenta que la situació va empitjorar encara més amb la mort del pare l'any 2014. Especialment per l'herència, que va enfrontar-la també a la seva germana Ana Boyer, filla d'Isabel Preysler: "Hi vaig renunciar, només em demanaven diners", afirmava la desapareguda filla de Miguel Boyer.

D'on venim? Boyer i Preysler es van casar quan ella encara era menor d'edat, i la Laura hauria acusat a la nova parella del seu pare d'haver provocat la separació amb la mare.

  • Després de la mort de Miguel Boyer, Laura Boyer ja va carregar en vida molt contundentment contra la seva madrastra: "Isabel Preysler va deixar el meu pare pelat", la va acusar a La Otra Crónica del diari El Mundo.
  • A la mateixa entrevista va insinuar que el matrimoni entre Boyer i Preysler estava en una situació crítica. El pare li hauria dit, abans del vessament cerebral de 2012, que hi havia "molt mala gent" al seu voltant. Però no va poder parlar a fons sobre el tema, i va acabar morint dos anys després pels problemes de salut agreujats per les seqüeles de l'ictus.

Per acabar: Laura Boyer va morir dijous 23 de febrer a la nit als 57 anys d'edat, a la seva casa de Madrid, rodejada dels seus quatre fills, a conseqüència d'un càncer que no va poder superar.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Obituari