La Jungla
Foto: | 8tv
Xarxes

Pilar Rahola destrossa la cantant Nina, que malparla dels catalans i Catalunya

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | 8tv

Fa uns dies, la cantant Nina va concedir una entrevista al programa de TV3, Tot es mou, presentat per Helena García Melero.

Què sabem? La cantant Nina es troba a Madrid immersa en el musical Los Puentes de Madison. Un nou repte amb el qual assegura sentir-se molt feliç perquè "vaig arribar a pensar que ja no tornaria a trepitjar els escenaris".

Què ha dit? El passat divendres 17 de febrer la cantant va concedir una entrevista al periodista Jordi Gil, del programa Tot es mou. Una entrevista que tots dos van gravar en el teatre on Nina interpreta Los Puentes de Madison. La de Barcelona va confessar que està molt còmode a Madrid perquè és una ciutat on "m'estimen molt, em cuiden molt i em tracten molt bé". En la seva entrevista Nina també va dir que els mitjans de comunicació de Madrid li tenen molt respecte i se sent molt estimada. "Això no em passa a Barcelona. Quan he vingut a Madrid m'he adonat del malament que estem allà com a societat", va assegurar.

En profunditat: Una entrevista on Nina no només va renegar de Catalunya i del tracte que rep, segons ella dolent per part del públic i mitjans de comunicació. La cantant, que es diu Anna Maria Agustí i Flores, també va dir que els catalans són persones "fosques, tristes, emprenyades i decebudes". Quatre adjectius que atribueix a tot el procés d'independència. "Aquests cinc anys ens han fet molt mal", va manifestar. Foto de Nina parlant a TV3:

Pilar Rahola, ataca: La col·laboradora i presentadora de 8tv, Pilar Rahola, s'ha fet ressò de les paraules de Nina contra Catalunya i la societat catalana. La periodista i escriptora, que no es calla mai res, no ha dubtat a dedicar unes paraules a la cantant. Ho ha fet a través del seu compte de Twitter.

  • "Qui no té feina, a Espanya pentina... a veure si li donen rosegons. Catalunya com excusa per amagar el propi fracàs. Ja té nassos!".

Per acabar: Un atac de Rahola a Nina que la cantant, de moment, no ha respost. Sí que han parlat els seguidors de Rahola, que s'han sumat al carro de la periodista i han aprofitat per atacar a la cantant. Entre altres comentaris es poden llegir: "Quins ovaris més grans renegar de Catalunya", "Que es quedi a Madrid i no torni", "És una trepa de diccionari" o "Quin fàstic de persona".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Pilar Rahola 8TV TV3