La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Laura Escanes debuta en el programa 'Sálvame' i envia un dard a Risto Mejide

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Per primer cop a la seva vida, Laura Escanes ha aparegut en el programa de les tardes de Telecinco. Ho ha fet a través d'una connexió en directe on ha parlat de la seva exparella, Risto Mejide.

Què sabem? Ahir dijous 23 de març a la tarda, al mateix temps que Risto estava presentant el seu nou llibre, Laura Escanes feia un acte a Madrid, en el Palacio de la Prensa, per fer un capítol del seu pòdcast en directe i amb públic amb la també influencer Dulceida.

Què ha passat? Abans de posar-se a parlar amb Dulceida, Laura Escanes va atendre amablement a tots els mitjans de comunicació que hi havia allà congregats. Entre ells el programa Sálvame. Laura Escanes va connectar amb el programa de les tardes de Telecinco, que va aprofitar per posar-li unes declaracions de Risto Mejide que va fer fa uns dies en el programa Focus, de Cuatro, parlant de les relacions sentimentals amb diferència d'edat.

Què ha dit? Laura Escanes no s'esperava que Sálvame li posés aquestes declaracions de Risto Mejide. No obstant, ella va sortir del pas com va poder i va respondre. "Sempre intento normalitzar les coses. Per mi avui és un dia molt especial i el meu cap està en un altre lloc. Evidentment, li desitjo tot el millor en la seva presentació", va començar dient Escanes. A continuació, parlant de la diferència d'edat va dir: "Les coses no funcionen, els camins se separen i això pot passar en qualsevol relació".

A més: María Patiño, presentadora del programa, va preguntar a Laura Escanes pel motiu pel qual ella i Risto van deixar la seva relació. Laura Escanes, fent referència a una explicació que fa dies va fer en el seu pòdcast, va dir: "El moment vital és molt important". És a dir, va deixar clar, una vegada més, que ella volia una cosa, Risto en volia un altre i no es van posar d'acord.

Per acabar: Al mateix temps que Laura Escanes estava fent el seu pòdcast en directe, Risto Mejide estava presentant el seu últim llibre. Una presentació on va anar amb la seva nova nòvia de 27 anys, Natalia. Per a l'ocasió ella es va posar un conjunt de dues peces color vainilla.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes