La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Fotos de la nova casa de Laura Escanes: dormitori, cuina i menjador. "Les cadires són horribles"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La influencer catalana, Laura Escanes, mostra per primera vegada com és per dins la seva nova casa de Madrid, que va trobar amb l'ajuda de Pablo Castellanos, el marit de la seva amiga María Pombo. Una casa de la qual ella n'és propietària i que s'ha comprat recentment, després de separar-se de Risto Mejide.

Què sabem? Per primera vegada, després de diverses setmanes decorant-ho tot, Laura Escanes ha obert les portes de la seva nova casa de Madrid per ensenyar als seus seguidors com és per dins. Una casa decorada amb mobles molt cars i de diversos colors, que la catalana ha tret íntegrament d'una coneguda botiga de mobles online. De fet, Escanes ha col·laborat amb aquesta marca, de manera que la meitat o més de les coses que té a casa seva li han sortit completament gratis.

Com és? La botiga de mobles online, a través del seu compte d'Instagram, ha publicat diversos vídeos i fotos de com és la nova casa de Laura Escanes a Madrid. Una casa, amb molta llum i plena de color i elements decoratius, amb la que la catalana està encantada i on passa molta estona de la seva vida. Casa on també comparteix moments d'intimitat amb la seva parella, el cantant andalús Álvaro de Luna.

Imatges: En les fotografies que mostrem a continuació es pot veure com ha quedat la cuina, el menjador, la sala d'estar i el dormitori. El menjador i sala d'estar destaquen pel color i pel contrast de mobles entre moderns i vintage. L'habitació destaca pels tons blancs i colors terracota, mentre que per decorar la cuina Laura Escanes ha apostat pel minimalisme i funcionalisme. Parlem d'això:

Per acabar: Molts han estat els seguidors de Laura Escanes que no han dubtat a dir la seva quan han vist l'interior de la casa de la catalana. Opinions per a tots els gustos. Entre altres li han dit coses com: "Les cadires semblen d'un despatx d'advocats dels anys 60", "Les cadires són horribles i es veien a les oficines militars en l'època de Franco", "La casa és molt poc funcional", "No m'agrada gens", "Em sembla horrible" o "Sembla un xiclet".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes