La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Laura Escanes fa 27 anys i Risto Mejide la felicita amb un missatge que evidencia mal rotllo

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

La influencer catalana Laura Escanes està d'enhorabona. I és que avui 13 d'abril la de Barcelona i mare d'una filla celebra el seu aniversari. Fa 27 anys.

Què sabem? Laura Escanes està feliç i contenta perquè avui celebra el seu aniversari. Una data molt especial on la catalana no para de rebre felicitacions per part dels seus amics i també de la seva parella, Álvaro de Luna, que li ha dedicat una emotiva felicitació a través de les xarxes. Una felicitació que deixa clar que la seva relació cada dia és més sòlida.

Què ha passat? Entre tots els missatges que ha rebut Laura Escanes destaca el que Risto Mejide li ha fet arribar. El presentador de Cuatro ha publicat un missatge dirigit a la seva ex a través del seu compte d'Instagram, concretament a través de les seves històries. Una publicació que ha acompanyat amb dues fotos de Laura Escanes, de fa temps quan encara sortia amb Risto Mejide. El que ha cridat l'atenció, però, són les paraules escollides pel presentador per felicitar a Escanes. Unes paraules que deixen clar que tots dos tenen força mala relació.

En profunditat: Risto Mejide hauria pogut elegir diferents maneres de felictar a Laura Escanes, però s'ha decantat per una manera molt polèmica que segur portarà cua. El cas és que Mejide, per felicitar a Laura Escanes en el dia del seu aniversari ha escrit: "Moltes felicitats a la mare de la meva filla". Un missatge força forçat que deixa claríssim que la relació que mantenen Risto i Laura avui dia és molt tensa. Un missatge que Risto hauria publicat per evitar rebre crítiques per no felicitar a Escanes. Un missatge on Risto Mejide evita en tot moment escriure el nom de Laura Escanes. Parlem d'això:

Per acabar: Álvaro de Luna, en el dia de l'aniversari de Laura Escanes, ha sorprès la catalana amb un vídeo que ha publicat també en el seu compte d'Instagram. Un vídeo on recopila alguns dels molts moments que ha viscut amb Laura Escanes, mostrant la cara més simpàtica i divertida de la catalana. Un vídeo que Álvaro acompanya amb una paraula escrita en català: "T'estimo".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes