La Jungla
Foto: | Cuatro
Xarxes

Íntima de Laura Escanes ensorra Risto Mejide: el titlla de manipulador i problemàtic

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Cuatro

La separació entre Laura Escanes i Risto Mejide està portant molta més cua i polèmica del que semblava en un principi. I és que en les últimes hores una amiga íntima de Laura Escanes ha parlat alt i clar contra el presentador de televisió.

Què sabem? Risto Mejide, des de fa dies, es queixa que la gent no el para d'atacar per estar sortint amb una noia molt més petita que ell. Unes crítiques de les quals no para de parlar a través de les xarxes socials, entrevistes que concedeix i a la televisió. Unes crítiques que no han agradat a una íntima de Laura Escanes, que no ha dubtat a respondre a Risto Mejide, dient tot el que pensa d'ell.

Què ha dit? L'amiga íntima de Laura Escanes que ha atacat a Risto Mejide és Sindy Takanashi. Una amiga molt especial d'Escanes, amb qui parla cada dia i queden molt sovint. Takanashi en un vídeo que ha compartit en les seves històries d'Instagram carrega contra Risto Mejide i diu que durant tots els anys que va estar sortint amb Laura Escanes ella, com amiga, veia moltes "banderes vermelles durant la relació". També diu: "Per fi, gràcies a Déu, s'han separat. Jo ara em sento molt més alliberada per dir el que opino".

A més: Sindy Takanashi no només ha dit la seva contra Risto Mejide a través d'Instagram, sinó que també s'ha esplaiat contra el presentador a través de diversos vídeos que ha compartit en el seu compte de TikTok. En un d'ells diu: "El que és fort és que Risto Mejide estigui comparant la discriminació que ell pateix amb la discriminació que pateixen les persones del col·lectiu LGTBI, o la violència que pateixen les persones per qüestió de raça". També es pregunta: "Quina discriminació pateix Risto Mejide amb la posició social que ostenta? Amb la quantitat de llibres que ven? Amb la quantitat de feina que té?". Parlem d'això:

@soysindytakanashi

Pd: este discurso es SUPER peligroso porq imaginaos que termina calando en la sociedad y planteaos qué tipos de personas terminarían apropiandose de él

♬ sonido original - sindy Takanashi

Per acabar: En un altre vídeo que Sindy Takanashi ha compartit en el seu compte de TikTok, continua carregant contra Risto Mejide i assegura: "La diferència d'edat pot passar, el problema és quan tens 50 anys i durant l'última dècada de la teva vida, casualment, les teves relacions són amb noies molt més joves que tu". També diu: "Quan tens més experiència vital és més fàcil poder manipular a l'altra persona perquè hi ha un abús de poder que et dona la fama i després un abús de poder que et dona l'edat. No és que les nenes de 20 anys siguin estúpides, sinó que la diferència d'edat i experiència atorga poder a una persona i si una persona fa ús d'aquest poder en les seves relacions, com un reclam, es converteix en un autèntic problema".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes