La Jungla
Col·laboradors del programa de Telecinco, 'Sálvame'
Foto: Col·laboradors del programa de Telecinco, 'Sálvame' | Telecinco
Televisió

Telecinco fulmina ‘Sálvame’: cancel·lació imminent i nou programa per Ana Rosa

Temps de lectura: 2 minuts
Col·laboradors del programa de Telecinco, 'Sálvame'
Foto: Col·laboradors del programa de Telecinco, 'Sálvame' | Telecinco

Feia setmanes ja que es parlava de la poca audiència de 'Sálvame' i la fi d'aquest espai es rumorejava. Tot i això, sembla que ja hi hauria una data fixada per acabar amb el programa de Jorge Javier Vázquez.

Què en sabem? Segons ha avançat El Mundo, Mediaset ha decidit cancel·lar definitivament 'Sálvame' el proper 16 de juny. El programa que tant d'èxit ha tingut, desapareixerà per sempre de Telecino, però aprofitaran la seva fi per reestructurar a fons la seva programació de cara a la nova temporada.

  • D'aquesta manera es compleix una de les promeses de la nova directiva: reestructurar completament Telecinco i acabar amb aquells programes 'nocius' del seu canal, enfocant-los cap a un contingut apte per a tots els públics.

Què esperar?

  • La notícia no només es queda aquí, i és que a partir del setembre serà la presentadora Ana Rosa Quintana qui ocupi les tardes del canal.
  • La periodista continuarà presentant, de moment, el seu espai dels matins, però més endavant està previst que aquest quedi en mans del seu company i coopresentador del programa, Joaquín Prat. 
  • Segons El Mundo, Mediaset assegura que Jorge Javier Vázquez, que té contracte amb la cadena, seguirà presentant 'Supervivientes' i continuarà sent un dels grans actius en els formats d'entreteniment de Telecinco.

D'on venim? Ja fa mesos que Mediaset porta estudiant la manera d'acabar amb 'Sálvame' i això ja es va deixar entreveure amb la seva modificació del codi ètic.

  • I és que després de la marxa de Paolo Vasile de Mediaset, Alessandro Salem ha ocupat el càrrec com a CEO. La seva intenció és prendre diferents decisions per fer un gir a les audiències dels últims mesos del grup audiovisual i recuperar el lideratge.
  • Entre les mesures, destacava la llista persones vetades als platós de televisió. Persones com: Rocío Carrasco, Fidel Albiac, Antonio David Flores, Rocío Flores, Kiko Rivera, Bárbara Rey, Olga Moreno, Marta Riesco, Gloria Camila, José Fernando, Ortega Cano, Rosa Benito i Rosario Mohedano.