La Jungla
Jorge Javier a 'La matemática del espejo'
Foto: Jorge Javier a 'La matemática del espejo' | RTVE
Televisió

Jorge Javier destapa fins quan té contracte a Mediaset i rep un missatge del germà de Mila

Barcelona.
Temps de lectura: 4 minuts
Jorge Javier a 'La matemática del espejo'
Foto: Jorge Javier a 'La matemática del espejo' | RTVE

Jorge Javier Vázquez ha abandonat per unes hores Mediaset per visitar La matemática del espejo, programa que presenta Carlos del Amor a La 2 de RTVE. El presentador estrella de Telecinco s'ha sincerat respecte al seu futur al grup audiovisual i ha rebut un missatge de veu del germà de Mila Ximénez, fet que ha provocat que esclatés a plorar.

D'on venim: Els rumors de l'acomiadament del presentador català han estat presents constantment als darrers anys, notícies que sempre han estat desmentides. La nova etapa de Mediaset sense Paolo Vasile, que ha provocat canvis interns, ha tornat a obrir rumors sense fonament.

  • Tot i els rumors, Jorge Javier va explicar en una entrevista amb Lecturas que té bona relació amb Alessandro Salem, el nou conseller delegat de Mediaset.

Al detall: Al principi de l'entrevista, Jorge Javier ha fet al·lusió als rumors d'acomiadament amb la ironia que el caracteritza.

  • Per primer cop, el presentador de Sálvame ha verbalitzat quan s'acaba el seu contracte amb Mediaset: "Em queden dos anys de contracte, fins a l'any 2025".
  • Aprofitant el moment, Carlos del Amor li ha preguntat si continuarà al grup audiovisual, pregunta a la qual Jorge Javier ha respost amb sinceritat: "Suposo que sí. El que decideixin, bé estarà. Jo treballo a la televisió, la televisió no és meva. Arriba un equip directiu i entenc que el nou equip directiu voldrà fer amb la gent que està treballant o amb els ninots que sortim a la televisió el que vulguin".
  • El de Badalona ha continuat aprofundint més en la resposta: "Que l'equip directiu vol comptar amb mi, perfecte. Que entenen que pertanyo a una altra època i que aquesta època ja no casa amb el que fan, doncs també perfecte. Jo això ho tinc molt clar des que vaig començar a treballar a la televisió. Jo hi vaig, procuro donar el millor de mi, entregar-me més i no caure en la monotonia. I el dia que decideixin que no volen, adeu. També pot ser que jo m'aixequi un dia i digui: 'He de continuar?'... Un, de vegades, pot pensar: 'Estic al meu lloc?'".

En profunditat: Jorge Javier també ha dedicat part de l'entrevista a parlar, indirectament, d'un dels canvis a Mediaset que ha sigut dur pels companys de Sálvame, l'acomiadament de les sastresses i l'equip de maquillatge i perruqueria.

  • El de Sálvame ho ha recordat amb molta estima: "Ara estem en una altra època, però Mediaset sempre m'ha agradat perquè era com una fàbrica on anaves a veure els teus companys. El que m'agradava d'aquella televisió era arribar i trobar-te les teves companyes de la fàbrica".

A més: El badaloní ha rebut dos missatges de dues persones destacades a la seva vida. D'una banda, Mariano Nadal, el seu cap de 'Pronto' a Barcelona, ha recordat els inicis de Jorge Javier a la premsa del cor. D'altra, Manolo Ximénez, el germà de Mila, li ha agraït en un àudio el seu suport, el respecte a la privacitat de la seva germana i l'"amistat en majúscules" que va tenir amb la col·laboradora televisiva.

  • Sorprenentment, el presentador s'ha quedat sense paraules abans de confessar el que li ha suposat la mort de Mila: “He de començar als meus 50 anys una vida nova, perquè el que tenia abans ja no hi és. El més dur és que hi ha coses de la teva vida que ja no tens a qui explicar-les”.
  • Jorge Javier ha reconegut que encara viu el dol d'una manera molt profunda: “Ha estat una mort terrible la de Mila perquè aquest buit ja no l'ompliria ningú en aquell moment de la meva vida. Puc explicar les coses a una altra però no de la mateixa manera. Des que no hi és ella la meva vida és menys divertida. Mai vaig pensar que passaria i he d'aconseguir un reemplaçament i vull”.