La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Incòmoda situació de Jorge Javier Vázquez a l'estació de Sants, intentant passar desapercebut

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Telecinco

El presentador de Telecinco ha passat el cap de setmana a Catalunya, amb motiu de la diada de Sant Jordi.

Què sabem? Jorge Javier ha fet les maletes i aquest cap de setmana, amb motiu de la diada de Sant Jordi, s'ha instal·lat a casa de la seva mare, a Badalona. I és que el presentador, durant el diumenge 23 d'abril, va estar en el centre de Barcelona signant exemplars del seu últim llibre, que es titula Antes del olvido.

Què ha passat? Jorge Javier Vázquez, a través del seu compte d'Instagram, ha explicat la situació que va viure només arribar a Barcelona. Una situació incòmoda. I és que al presentador no li agrada que el parin pel carrer, ni que el reconeguin, perquè és una persona molt tímida i prefereix passar desapercebut en tot moment. El de Telecinco va arribar a Barcelona dissabte 22 d'abril al matí. Va venir des de Madrid i es va desplaçar amb AVE. Només posar un peu a l'estació de Sants, explica Vázquez, un grup de persones el van reconèixer i li va demanar fotos i autògrafs. Ell, fruit de la seva personalitat, va començar a caminar de pressa perquè "em feia molta vergonya".

En profunditat: Un vídeo, que ha compartit a les xarxes, explicant la seva aventura a l'estació de Sants. En el vídeo també surt la seva mare. De fet, la seva mare li diu que no ha de ser tan tímid i que sempre que el saludin s'ha de parar per parlar amb la gent. "Amb els anys que tens ja va sent hora que deixis la timidesa de costat", afegeix la mare del presentador.

A més: A la seva arribada a Sants, Jorge Javier també va ser reconegut per una treballadora de seguretat de l'estació. Tal com explica, la treballadora li va reclamar una foto i ell va sortir corrents. La resposta de la dona va ser contundent: dir-li antipàtic i que el deixaria de veure cada tarda en el programa Sálvame. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez)

Per acabar: Aprofitant la situació viscuda amb la dona de seguretat, Vázquez, en el vídeo, fa humor de la seva situació laboral. I és que moltes són les persones que diuen que el presentador té els dies comptats a Telecinco. "Entre la gent que deixarà de veure el programa i que de Mediaset em volen fer fora hauré de venir a viure a Badalona", acaba dient, amb to d'humor. La seva mare afegeix: "Però si vens que sigui amb l'ase i els gossos".

Categoria: La Jungla