La Jungla
Terelu, Jorge Javier i María Patiño a la 'Sálvame Fashion Week 2022'
Foto: Terelu, Jorge Javier i María Patiño a la 'Sálvame Fashion Week 2022' | Telecinco
Televisió

Mediaset fa marxa enrere: comunica a la productora de 'Sálvame' la seva continuació

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Terelu, Jorge Javier i María Patiño a la 'Sálvame Fashion Week 2022'
Foto: Terelu, Jorge Javier i María Patiño a la 'Sálvame Fashion Week 2022' | Telecinco

Els últims moviments de Mediaset i l’anunci de la cancel·lació de Sálvame s’ha convertit en el tema més comentat als mitjans de comunicació als darrers dies. Tot i això, una notícia d’última hora serà motiu d’alegria per tots els seguidors fidels del programa, ja que Mediaset treballen en nous projectes.

D’on venim: L’anunci de la cancel·lació de Sálvame i el Deluxe ha provocat efectes col·laterals, com el nou programa d’Ana Rosa per a les tardes o la possible sortida de Pedro Piqueras dels informatius.

  • La relació entre Mediaset i els creadors i productors de 'La fábrica de la tele' es va tensar després que Óscar Cornejo i Adrián Madrid s’assabentessin de la notícia de la cancel·lació per la premsa.
  • A més, a les últimes hores, 'El Plural' informava que el grup audiovisual havia imposat un veto a tots els treballadors de Sálvame als nous programes de la casa, tant l’Así es la vida de Sandra Barneda com el nou d’Ana Rosa, que arribarà al setembre.

Al detall: Els directius de Mediaset s’han reunit amb els creadors de 'La fábrica de la tele' per comentar la situació actual que està vivint el grup.

  • Segons ha avançat Semana, 'La fábrica de la tele' té garantitzat el seu futur a Mediaset, tal com va afirmar Alessandro Salem si la productora estava disposada: “La cadena ha comunicat aquest matí als seus responsables que ells seran qui posin en marxa nous formats d’estil similar al grup. L’essència de Sálvame no morirà”.
  • La productora de Sálvame ha informat els seus treballadors de la notícia i els ha tranquil·litzat, degut al temor per l’ERE que la productora hauria d’haver posat en marxa de cancel·lar-se els seus dos programes més rellevants.
  • Tanmateix, Socialité i Todo es mentira, que també són produïts per 'La fábrica de la tele', continuaran en emissió amb normalitat per al moment.

En profunditat: Després que 'La fábrica de la tele' compartís un vídeo on es deixava caure que Sálvame podria tenir una continuació, les xarxes socials es van omplir de teories sobre la continuïtat del programa.

  • Tal com hauria informat Mediaset a la productora, 'La fábrica de la tele' podria treballar en un format a l’estil de Sálvame i amb el mateix equip. Això sí, es desconeix l’horari on es podria emetre, ja que podria substituir a altres programes de Telecinco, com Fiesta o Ya es mediodía.