La Jungla
Ana Rosa i Jorge Javier
Foto: Ana Rosa i Jorge Javier | Telecinco
Televisió

Alessandro Salem, CEO de Mediaset, justifica la cancel·lació de 'Sálvame' i parla del futur d'Ana Rosa

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Ana Rosa i Jorge Javier
Foto: Ana Rosa i Jorge Javier | Telecinco

La notícia de la cancel·lació de Sálvame ha provocat un nou focus de constants notícies pels moviments que Mediaset pretén. En aquesta ocasió, Alessandro Salem, el nou conseller delegat del grup audiovisual, s’ha pronunciat respecte a la cancel·lació del programa mític de les tardes de Telecinco, del futur programa d’Ana Rosa i de les noves tardes de Telecinco a partir de setembre.

D’on venim: Des del canvi de directiva de Mediaset el darrer gener, el grup audiovisual treballa en una profunda reformulació de la programació dels seus canals, amb l’objectiu d’implantar “un nou model de televisió generalista que pugui reunir a la família davant la pantalla”.

Al detall: Per primer cop des que va ser anomenat conseller delegat de Mediaset, Alessandro Salem ha concedit una entrevista a 'El País'. En ella, s’ha pronunciat respecte al nou programa d’Ana Rosa Quintana i el to que volen assolir.

  • El CEO de Mediaset ha aclarit que el nou format que presentarà Ana Rosa a partir de setembre serà d’entreteniment: “No hi haurà política, de cap mena. Absolutament, no. El nou programa intentarà entretenir d’una manera alegre i vivaç. I haurà de respectar el codi ètic”.
  • A més, Salem ha pronunciat que la directiva treballa per establir el “nou model”: “També estem preparant un protocol pels realitys”.

Què diu de Sálvame: Després d’haver vetat certes personalitats de Mediaset, el CEO del grup ha parlat de la decisió més determinant, la cancel·lació de Sálvame. Aquests són els titulars:

  • “No hi ha connotacions polítiques. És un gran programa que no és ‘telebasura’, però tenim el deure de començar a canviar i fer-li una sortida per la porta gran”.
  • “A la televisió no et pots acomodar i deixar que les coses es desgastin. És millor canviar a la mida del possible i assumir riscos”.
  • “Han tingut una trajectòria de superèxit de 14 anys, i això és molt difícil. Té molt mèrit”.
  • També, Alessandro ha afirmat que seguirà comptant amb Jorge Javier Vázquez perquè “és un talent” i amb ‘La fábrica de la tele’: “Així serà si ells volen treballar amb nosaltres”.

Per últim: Alessandro Salem ha confirmat que en aquesta nova etapa “serà important recuperar la varietat de continguts” i ha revelat com s’estructuraran les noves tardes a partir de setembre:

  • La sèrie Mía es la venganza, protagonitzada per Lydia Bosch, substituirà Sálvame Limón.
  • A continuació, s’emetrà el nou “programa alegre” d’Ana Rosa.
  • I, finalment, abans dels informatius es mantindrà un concurs diari, que podria ser 25 palabras, amb Christian Gálvez; Reacción en cadena, amb Ion Aramendi; o, fins i tot, podria ser ¡Allá tú!, ja que Telecinco i Gestmusic treballen actualment en la seva tornada.