La Jungla
Plató de la primera fase d''¡Allá tú!'
Foto: Plató de la primera fase d''¡Allá tú!' | Gestmusic
Televisió

Telecinco recupera un dels seus programes més famosos amb un presentador històric

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Plató de la primera fase d''¡Allá tú!'
Foto: Plató de la primera fase d''¡Allá tú!' | Gestmusic

Mediaset ha anunciat el retorn d’¡Allá tú! dotze anys després de la seva fi. El mític programa de Telecinco tornarà de la mà de Gestmusic (Operación Triunfo, Tu cara me suena, Ahora caigo…).

Al detall: El mític concurs de Telecinco tornarà amb Jesús Vázquez com a conductor, reprenent així el seu històric paper.

  • El presentador va presentar el format entre els anys 2004 i 2008 a Telecinco, amb les substitucions de Silvia Jato i Arturo Valls durant les seves vacances i quan va presentar Operación Triunfo, i l’any 2011 a la segona etapa del concurs a Cuatro.

Què sabem: La nova etapa d’¡Allá tú! estarà produida per Gestmusic, la mateixa productora que a les altres dues temporades.

  • Segons el comunicat de Mediaset, la nova etapa d’¡Allá tú! “s’actualitzarà amb importants novetats a la seva mecànica”.
  • El programa s'emetrà a Telecinco en aquesta nova etapa.

A més: El famós concurs de la famosa sintonia “Euros, euros, dubidú…” tornarà en un dels concursos més populars de la televisió.

  • ¡Allá tú! és una adaptació del format internacional Deal or not deal, que s’ha emès en 83 territoris amb bons resultats, com és el cas de França i Itàlia.
Categoria: La Jungla