La Jungla
Imatge d''Operación Triunfo 2017'
Foto: Imatge d''Operación Triunfo 2017' | RTVE
Televisió

Amazon Prime avança detalls de la tornada d''Operación Triunfo 2023'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Imatge d''Operación Triunfo 2017'
Foto: Imatge d''Operación Triunfo 2017' | RTVE

Fa uns dies, es publicava la notícia del retorn d'Operación Triunfo. Això sí, per primer cop, el talent show deixarà la televisió lineal per emetre’s en una plataforma de streaming, ja que Amazon Prime Video s’ha fet amb els drets del concurs.

Al detall: La plataforma de continguts d'Amazon ha presentat a la premsa, avui, els nous continguts que tindrà a la carta la plataforma pròximament. Entre ells, ha destacat el retorn d’un dels programes més esperats a Espanya, Operación Triunfo.

Què sabem: Sense entrar en grans detalls, la plataforma ha assegurat que estan treballant en els detalls per “portar una versió gran i innovador, amb canvis no dramàtics per ser fidel al format original”.

  • Prime Video ha confirmat que hi haurà gal·les setmanals en directe a través de la plataforma de streaming i, a més, han aclarit que el Canal 24 hores s’emetrà a YouTube.
  • També, han confirmat que el format tindrà data de tornada aquest mateix 2023, per alegria dels seguidors del talent.
  • A més, la nova edició del format es podrà seguir a Espanya i a més de 30 països de Llatinoamèrica, convertint-se en l’OT més internacional.
  • Les xarxes socials també creixeran, ja que la cobertura digital serà clau. A Instagram i Twitter se sumaran Twitch i TikTok, arribant a un públic més ampli.

A més: La responsable de continguts originals d’Amazon Prime Video a Espanya, María José Rodríguez, ha expressat el seu compromís per “l’entreteniment, la innovació i l’ambició” que tenen pel format.

  • Rodríguez ha afirmat que fa temps que escolten les xarxes socials per tenir present les peticions dels seguidors del format, per tal d’estar a l’altura i no decebre.
  • Óscar Prol, responsable de continguts unscripted de la plataforma, ha afegit que porten “molts mesos” treballant en l’adaptació d’Operación Triunfo i ha assegurat que “hi haurà novetats i canvis”.
  • Sense parlar més del compte, des de la plataforma han explicat que ja tenen “el perfil” de la persona que presentarà el talent musical, que s’anunciarà més endavant.
Categoria: La Jungla