La Jungla
Dulceida, amb un ram de roses aquest Sant Jordi
Foto: Dulceida, amb un ram de roses aquest Sant Jordi | Instagram
Influencers

Dulceida i Alba Paul, juntes (i enamorades?): la foto que confirma que han tornat

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 25 d'abril de 2023. 14:44
Temps de lectura: 2 minuts
Dulceida, amb un ram de roses aquest Sant Jordi
Foto: Dulceida, amb un ram de roses aquest Sant Jordi | Instagram

Dulceida i Alba Paul han tornat. Després de dies de rumors, que apuntaven a una possible reconciliació, la parella d'influencers catalanes ha respost amb una fotografia de les dues que esvaeix pràcticament tots els dubtes. 

Què en sabem? Habituades a pronunciar-se sobre qualsevol aspecte de la seva vida a través de les xarxes socials (de fet, així va ser com van comunicar la seva ruptura), Dulceida i Alba Paul han fet una publicació conjunta a primera hora de la tarda d'aquest dimarts. Es tracta d'un parell d'imatges d'elles dues juntes i amb un missatge breu però entenedor: les icones d'un ratolinet i una granota i un cor blanc.

A més, les fotos s'han fet en un hotel d'Eivissa, conegut com l'Hacienda Na Ximena. Un "paradís" on la mateixa Dulceida ha confessat que estan passant uns dies.

En detall: La imatge dels llençols del llit (de matrimoni) desfet donen una altra pista, i semblen indicar que Dulceida i Alba Paul podrien haver dormit juntes.

D'on venim? Fa tot just una setmana, el pòdcast de Laura Fa En todas las salsas desvelada la possible reconciliació de Dulceida i Alba Paul. El programa explicava que s'hauria produït a finals de febrer, a la festa d'aniversari de la també instagramer Susana Bicho, on haurien estat enxampades fent-se petons.

Per acabar: Dulceida i Alba Paul van tallar l'octubre de 2021, després de set anys de relació. Es van conèixer el 2014, en un esdeveniment d'una marca de roba, i va ser un amor a primera vista. Però els mesos abans de la ruptura van ser difícils per a les dues, i finalment van adoptar la decisió de prendre camins separats. Dos camins que ara s'uneixen de nou, un any i mig més tard, i que volen desafiar allò que les segones parts no són bones.

Categoria: La Jungla