La Jungla
Elsa Anka i Víctor Prat-Heimerl, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Elsa Anka i Víctor Prat-Heimerl, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Elsa Anka trenca amb el nòvio i cancel·la la boda: "He de tirar endavant"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Elsa Anka i Víctor Prat-Heimerl, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Elsa Anka i Víctor Prat-Heimerl, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Elsa Anka i Víctor Prat-Heimerl han tallat. La parella es va comprometre el 2021, i havia de casar-se properament. Però finalment no hi haurà boda, tal com ha anunciat per sorpresa la presentadora barcelonina.

Què sabem? Elsa Anka ha estat a la desfilada de Pronovias de la Bridal Fashion Week 2023 a Barcelona. Preguntada per la premsa, la televisiva ha sorprès els presents quan ha explicat que no era a la passarel·la per agafar idees de cara al seu propi casament. El motiu, que finalment no pujarà a l'altar amb l'empresari Víctor Prat-Heimerl.

Què diu Elsa Anka?

  • "No, no hi haurà boda. Coses que passen".
  • "És una cosa recent. He de tirar endavant".

En detall: Elsa Anka no ha explicat els motius de la ruptura, però sí que ha deixat entreveure que no hi ha tornada enrere. "Al final em compensa tenir la meva neta", ha relativitzat.

D'on venim? Elsa Anka i Víctor-Prat Heimerl es van conèixer el 2018 gràcies als seus amics Alejandra Prat i Juan Manuel Alcaraz. La relació va agafar velocitat de seguida, i el 2021 ell li va demanar matrimoni. No havien confirmat públicament la data però, dos anys després del compromís, s'esperava que el casament fos més aviat que tard.

Qui és Víctor Prat-Heimerl? Empresari català de l'upper Diagonal, Víctor-Prat Heimerl és d'ascendència austríaca. És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, treballa d'assessor financer amb la seva empresa Meridien Capital i és executiu en sis societats.

Per acabar: Després de la ruptura, Elsa Anka es refugia en els seus fills Lidia i Miguel, i la seva neta Elsa. La menor va néixer el passat mes d'octubre, fruit de la relació de Lidia Torrent amb el televisiu Jaime Astrain.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos