La Jungla
Lola Índigo a 'La Resistencia'
Foto: Lola Índigo a 'La Resistencia' | Movistar+
Televisió

Lola Índigo es va assabentar que la seva parella li era infidel per la policia

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Lola Índigo a 'La Resistencia'
Foto: Lola Índigo a 'La Resistencia' | Movistar+

Lola Índigo ha estat l’última convidada a ‘La Pija y la Quinqui’, el pòdcast que presenten Carlos Peguer i Mariang a Spotify, per promocionar el seu nou single: 'El dragón'. La cantant ha confessat una experiència que va viure a l’aeroport de Xile, on es va assabentar que la seva parella li estava sent infidel.

Al detall: Lola Índigo s’ha sumat a les nombroses celebritats que són entrevistades a ‘La Pija y la Quinqui’, on ha comentat la surrealista confessió.

  • La cantant ha explicat que es trobava a Xile per celebrar un dels seus concerts, concretament, a l’aeroport del país. I la història comença quan Cristo, el seu perruquer i amic, va haver de visitar el despatx de duanes perquè li faltaven uns papers (en època covid).
  • Mentre “es feia amic dels policies”, Cristo es va assabentar que qui va ser la parella d’Índigo havia estat tontejant i mantenint relacions per Skype amb la cosina d’un policia de duanes, mentre estaven junts.
  • L’artista ho ha narrat amb humor, ja amb distància dels fets: “Mira si és gran el món que a la duana de Xile li van dir a Cristo que jo tenia unes banyes com el pare de Bambi”.

A més: La cantant ha explicat quin és el seu ‘modus operandi’ amb les seves exparelles.

  • Lola Índigo ha afirmat que intenta mantenir una relació cordial amb les persones que han format part de la seva vida en el terreny sentimental. Tot i això, les circumstàncies amb aquesta exparella van ser ben diferents: “Li vaig fer unfollow, que et donin per cul, no vull saber res més”.
  • Per torna, l’extriunfita també ha deixat anar la possibilitat que hi hagués altres infidelitats a la parella: “Si ho hagués fet a Espanya, que segurament també ho va fer, hi ha més possibilitats que se n’adonin, però a Xile...”.
Categoria: La Jungla