La Jungla
Lola Índigo a 'El Hormiguero'
Foto: Lola Índigo a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Lola Índigo no conté les llàgrimes després d'una càmera oculta: "Em costa assimilar-ho"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Lola Índigo a 'El Hormiguero'
Foto: Lola Índigo a 'El Hormiguero' | Antena 3

Lola Índigo ha visitat El Hormiguero per parlar del seu nou disc, ‘El Dragón’, entre altres temes. A més, la cantant ha estat còmplice del programa de Pablo Motos i ha format part d’una càmera oculta que l’ha fet plorar.

Al detall: Lola ha col·laborat amb El Hormiguero en una càmera oculta on la cantant s’infiltrava en un càsting fals per fer una sorpresa a una fan seva.

  • Des d’un principi, la petita Aroa explica que el seu somni era arribar a ballar algun dia amb Lola Índigo.
  • La nena actua normal pensant que es troba en un càsting de ball que, sense esperar-ho, apareix la cantant, fet que provoca una gran sorpresa i emoció en la petita.
  • Al final del vídeo, es pot veure com Lola i Aroa ballen juntes, juntament amb la resta de ballarines.

Què diu Índigo: En tornar de veure la càmera oculta, s’ha pogut veure a Lola Índigo completament emocionada, fins arribar al punt de no poder parlar.

  • “Estic súper bé, es que aquestes coses em toquen molt la patata. A mi, encara em costa assimilar que hi hagi gent amb aquesta emoció per les coses que faig jo. És súper bonic”, ha començat dient la cantant.
  • L'extriunfita ha continuat el discurs, mostrant-se molt empàtica amb Aroa i els seus fans: “Em veig jo de petita, una nena que es va presentar amb professionalitat i amb una presència que ho dona tot. Em va impressionar molt. Va ser com veure’m a mi fa uns anys. I això m’ha tocat la patata moltíssim”.
Categoria: La Jungla