La Jungla
Josema Yuste aquest dilluns a 'El Hormiguero'
Foto: Josema Yuste aquest dilluns a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Josema Yuste, viral amb un català macarrònic a 'El Hormiguero': "No em colguis"

Barcelona.
Josema Yuste aquest dilluns a 'El Hormiguero'
Foto: Josema Yuste aquest dilluns a 'El Hormiguero' | Antena 3

Josema Yuste i Santiago Urrialde han estat aquest dilluns a El Hormiguero per promocionar la seva nova funció, El Aguafiestas. Un programa carregat de records de la televisió dels 90 i un moment viral protagonitzat pel de Martes y Trece.

Què sabem? Ha passat durant el sorteig telefònic d'una targeta de crèdit amb 3.000 euros. Els convidats han de trucar un número a l'atzar i preguntar allò de: "¿Sabe usted que es lo que quiero...?". La persona a l'altra banda de la línia ha de respondre: "La tarjeta de El Hormiguero". Però aquesta vegada l'interlocutora ha despenjat i saludat en català. "Digui?". I Josema Yuste ha curtcircuitat.

En detall: Després de començar prou bé, amb un "Hola, bona nit", el còmic ha demostrat tenir poca idea de com continuar una conversa en català. "No em colguis. Soy Josema Yuste", ha verbalitzat abans del pipipi que indicava que la dona havia penjat.

A més, ha demanat tornar a trucar la dona per oferir-li, aquesta vegada sí, la targeta amb els diners. "Li parlaré en eslovac", feia broma Yuste.

Reaccions. El "No em colguis" de Josema Yuste ha provocat un allau de comentaris a les xarxes socials. També una de les respostes de Pablo Motos, que després de conèixer que l'expressió correcta és "No em pengis" ha acabat assenyalant com s'assemblen el català i el valencià, com si no fossin la mateixa llengua.

Per acabar: Finalment, els 3.000 euros se'ls ha endut la Jinesa, una senyora d'un poble de l'àrea de València. Entre els espectadors catalans, Pablo Motos va fer segona posició d'audiència amb un 11% i 249.000 espectadors. A molta distància, TV3 i la pel·lícula Quico Sabaté, líder de la nit de dilluns amb un 19,5% i 388.000 televidents.

Categoria: La Jungla