La Jungla
Marc Bartra, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marc Bartra, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Marc Bartra i Jessica Goicoechea ja no s'amaguen: declaració d'amor per l'aniversari d'ell

Barcelona.
Marc Bartra, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marc Bartra, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Marc Bartra i Jessica Goicoechea estan junts. Una història d'amor que ja es coneixia, però que cap dels dos havia confirmat. Fins ara, coincidint amb el 32è aniversari de l'ex del Barça i actual jugador del Trabzonspor turc. 

Què sabem? Bartra feia anys aquest diumenge, dia 15 de gener. Sense massa detalls de com va ser la celebració, se sap que el futbolista de Sant Jaume dels Domenys va ser amb la influencer barcelonina en un gratacels i que també van bufar junts les espelmes d'un pastisset. Aquesta és la foto dels dos, que ell ha compartit a Instagram amb agraïment explícit a Goicoechea i una declaració d'amor amb el hasthag #love.

En detall: La publicació ha valgut també la resposta d'ella, que a Instagram ha fet broma de com es va confirmar, sense voler, la seva relació de parella a finals de novembre. "Aquesta vegada ha estat a posta?", s'ha preguntat Goicoechea al post del seu nòvio.

D'on venim? Els rumors de parella entre Bartra i Goicoechea van sorgir a l'estiu, tot i que no va ser fins fa un mes i mig que es va poder confirmar definitivament la seva relació per un error del futbolista. Sense voler, l'exblaugrana va publicar en obert un vídeo d'ells dos junts a les xarxes socials, fent-se petons i abraçades.

  • És possible que volgués compartir les imatges només entre els seus amics íntims, però es va equivocar.
  • Va trigar únicament vuit segons en esborrar-ho. Massa tard.
  • Ja les havien vist un munt de persones, i algunes d'elles les havien capturat i compartit.

Qui és Jessica Goicoechea? Jessica Goicoechea és una influencer i empresària barcelonina de 26 anys, de les més seguides a Espanya. Només a Instagram supera els 1,7 milions de followers, i en té més de 75.000 a TikTok. Una popularitat que l'ha convertit en una icona de la moda a les xarxes socials.

A més, Goicoechea ha creat la seva pròpia marca de roba i cosmètics: es tracta de la firma Goi, amb una línia de bellesa anomenada Goicosmetics.

Per acabar: Entre la resta de fotos que ha compartit Bartra sobre el cap de setmana del seu aniversari n'hi ha dels seus companys del Trabzonspor (que dissabte va guanyar al Istanbul BB per 1-0), un parc d'atraccions, la costa turca del Mar Negre o una felicitació dels seus tres fills, els petits Gala, Abril i Max, fruit de la seva relació amb Melissa Jiménez.

Categoria: La Jungla