La Jungla
Foto: | Europa Press
Televisió

Un extreballador de Pablo Motos desvetlla el curiós ritual del presentador abans de sortir a plató

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Un antic company de feina de Pablo Motos, presentador d'Antena 3, ha parlat d'ell a la televisió per explicar què fa, quan ningú el veu, cada vegada abans de sortir a presentar el programa El Hormiguero.

Què sabem? El programa El Circ, presentat per Frank Blanco a 8TV, va rebre, durant la nit de dilluns 17 d'abril, la visita del còmic Pere Aznar, que va parlar del seu nou llibre, Beber, que ja va per la segona edició.

Què ha passat? En un moment de l'entrevista els col·laboradors del programa de Frank Blanco van interessar-se per l'experiència de Pere Aznar amb famosos presentadors de televisió. I és que Aznar, en la seva dilatada trajectòria, ha treballat amb Andreu Buenafuente o Pablo Motos, entre altres. Del primer, marit de Sílvia Abril, va dir que era un luxe treballar amb ell i que el costum que tenia Buenafuente era la de beure molt cafè. En una nit es podia prendre tres o quatre cafès, va explicar. Del segon, Pablo Motos, va dir un detall que ningú coneixia i que en el plató del programa El Circ, només saber-ho, es van quedar molt estranyats. No és per a menys.

En profunditat: Preguntat per Pablo Motos, Pere Aznar va desvetllar el costum, molt estrany, que el presentador té abans de sortir a plató. El cas és que Pablo Motos, quan ningú el veu, té la mania de posar-se a tocar tota mena de claus i elements del decorat, com si estigués fent un homenatge al programa Bricomanía. "Pablo Motos té moltes manies. Abans de sortir a plató comença a tocar caragols i té com 400 rituals. Fa coses molt rares. Comença a tocar coses del decorat per darrere i ningú sap per què ho fa".

Per acabar: Pere Aznar, que des de fa anys ha deixat les begudes alcohòliques, fent referència a Buenafuente va dir que ha après molt d'ell. "És un paio molt reflexiu i està molt bé. D'ell he après a prendre'm les coses amb calma i m'agrada molt que té una tranquil·litat per la comèdia molt interessant". A banda de treballar amb Pablo Motos i Andreu Buenafuente, Pere Aznar, durant molt temps, també va treballar amb Frank Blanco a l'emissora Los 40. Una amistat i bon rotllo de la qual Blanco i Aznar durant la nit de dilluns en van fer gala davant de l'audiència.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió