La Jungla
Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame' | Telecinco
Famosos

Jorge Javier trenca el silenci: primeres paraules després de la cancel·lació de 'Sálvame'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame' | Telecinco

Jorge Javier Vázquez ha parlat. Dos dies després que transcendís públicament la decisió de Telecinco de cancel·lar Sálvame, el presentador de Badalona s'ha pronunciat, per primera vegada, a través del seu compte d'Instagram.

Què en sabem? Sense perdre el sentit de l'humor que tant el caracteritza, Jorge Javier ha respost a la notícia de l'adeu a Sálvame amb un vídeo irònic amb la mare. "Sento haver-te espatllat el dia", escriu el televisiu aquest primer diumenge de maig.

En detall: Es tracta d'un diàleg de només deu segons gravat al menjador de casa. "Ni en el Dia de la Mare puc estar tranquil·la. I ara què faràs?", demana al seu fill, que respon sarcàstic: "Doncs igual torno al teatre". Mala idea, apunta ella: "Com que et va anar tan bé l'última vegada...".

A més, la primera reacció pública de Jorge Javier ha generat un gran nombre de comentaris a les xarxes socials. Entre ells, els d'altres televisius com Mercedes Milá: "T'han dit moltes coses maques, aquest és el nostre patrimoni. No sé si estàs trist o content, sigui el que sigui em tens al costat". D'altres com Miguel Frigenti o Secun de la Rosa també li han mostrat el seu suport.

D'on venim? Aquest divendres, el diari El Mundo avançava públicament la decisió de Mediaset de tancar Sálvame després de 14 anys d'emissions. La direcció aparta Jorge Javier de les tardes i les entrega a Ana Rosa Quintana, en un moviment que ha generat sospites, precisament en un any electoral a Espanya.

Per acabar: Laura Fa és la primera col·laboradora del programa que n'ha parlat públicament. Ho ha fet a El suplement de Catalunya Ràdio, per apuntar que "les últimes polèmiques polítiques han passat factura" i que és una situació que li "fa por".