La Jungla
Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame' | Telecinco
Televisió

Jorge Javier, i ara què? El seu futur després de 'Sálvame'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame' | Telecinco

Sálvame passarà a ser història de la televisió el proper 16 de juny, la data que ha triat Telecinco per cancel·lar per sempre el programa. Amb aquest adeu, també tanca una etapa Jorge Javier Vázquez, que porta 14 anys presentant el buc insígnia de la cadena. A partir d'ara, el futur del de Badalona és incert.

Què en sabem? Després del 16 de juny, quan cessin definitivament les emissions de Sálvame, Jorge Javier continuarà a Telecinco com a presentador titular de Supervivientes. Però la seva feina al reality podria tenir també una data de caducitat molt propera.

  • A partir de la següent edició, el format canviarà de productora i ja no dependrà de Bulldog TV, sinó de Cuarzo.
  • Aquesta productora és precisament l'encarregada del format que substituirà Sálvame aquest estiu.
  • El canvi en la producció podria significar també una renovació de les cares visibles de Supervivientes, que en aquest cas podria afectar Jorge Javier.

A més, aquesta mateixa setmana, abans que transcendís la notícia de la cancel·lació de Sálvame, Jorge Javier ha parlat a La 2 de TVE del seu futur televisiu. El badaloní ha explicat que encara té dos anys de contracte amb Telecinco, fins a l'any 2025. Així que si Mediaset el fa fora abans, hauria d'indemnitzar-lo.

Tot i això, i després de mesos de rumors sobre un possible acomiadament de Jorge Javier a Telecinco, el presentador ha assegurat els seus projectes fora de la televisió. Més enllà del teatre, on continua demostrant els seus dots d'actor, ha triomfat amb les novel·les La vida iba en serio i Último verano de juventud, i ha estrenat un pòdcast a YouTube: Los burros de Fortunato.

Per acabar: Mentre Jorge Javier rumia el seu futur laboral, Telecinco treballa en els seus dos projectes televisius per les tardes. A partir del setembre, Ana Rosa Quintana es farà càrrec de la franja de Sálvame amb un nou programa. Fins aleshores, Sandra Barneda presentarà Así es la vida, que s'estrena el proper 19 de juny.