La Jungla
Risto Mejide, jurat de 'Got Talent'
Foto: Risto Mejide, jurat de 'Got Talent' | Telecinco
Famosos

Risto fa les paus amb la mare després de quatre anys: foto junts i missatge d'amor

Barcelona.
Actualitzat: Dilluns, 8 de maig de 2023. 11:30
Temps de lectura: 2 minuts
Risto Mejide, jurat de 'Got Talent'
Foto: Risto Mejide, jurat de 'Got Talent' | Telecinco

"Fa quatre anys que no em parlo amb ella". Amb aquestes paraules va sorprendre Risto Mejide, en una de les emissions del seu Viajando con Chester, quan parlava de la seva mare el passat mes de gener. Aquest diumenge, coincidint amb el Dia de la Mare, el presentador ha confirmat la seva reconciliació.

Què sabem? A través del seu compte d'Instagram, Risto Mejide ha publicat un missatge amb foto i dedicatòria a la mare. Abraçant-la, fent-li un petó al front i mostrant un exemplar del seu últim llibre, Dieciséis notas. L'escriptor de Barcelona assenyala que tots dos han fet les paus, i celebra que és una de les millor coses que podia passar.

Què diu Risto Mejide?

  • "De les millor decisions de la meva vida: reconciliar-me amb la meva mare".
  • "Gràcies, mamà. Com t'he posat a la dedicatòria: t'he estimat, t'estimo i t'estimaré. Mai ho oblidem".

A més, l'anunci d'en Risto ha generat una allau de reaccions al seu perfil, amb missatges d'altres famosos que han celebrat que la família torni a estar unida. Com l'exministre Máximo Huerta, que ha expressat la seva alegria; l'extriunfita i companya a Got Talent Edurne; o l'actriu Virginia Riezu.

D'on venim? El passat mes de gener, Risto sorprenia parlant a la televisió del seu distanciament amb la seva mare. Va explicar que feia quatre anys que havien tingut "una gran bronca" i que des d'aleshores no es dirigien la paraula. Tot i que, des que havia estat pare de la petita Roma, tenia la necessitat de recuperar el contacte. "Crec que m'haig de perdonar amb ella perquè li dec a la meva filla. Per molt que hagi tingut diferències amb la meva mare, la meva filla no en té la culpa. Ara mateix estic en un conflicte", expressava aleshores.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Instagram