La Jungla
Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Així és la mare de Risto Mejide, amb qui s'ha reconciliat després de quatre anys

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Risto Mejide Roldán ha fet les paus amb la seva mare, després de quatre anys sense dirigir-se la paraula l'un a l'altre. Una relació que es va trencar a partir d'una forta discussió i que el publicista ha recuperat, tal com ha confirmat ell mateix coincidint amb el Dia de la Mare.

Què sabem? Molt reservat pel que fa a la seva vida familiar, Risto Mejide va sorprendre tothom el passat mes de gener quan va revelar a Viajando con Chester que havia trencat la relació amb la mare. El presentador va explicar que per aquest motiu tampoc no havia conegut encara la seva neta Roma, nascuda de la seva relació amb Laura Escanes.

En detall: Abans però, la relació entre tots dos era molt propera. Així ho feia notar Risto Mejide en una entrevista al diari El País el 2014: "He crescut sabent tot de la meva personalitat. Soc fill de psicòloga, i la meva mare es va treure la carrera quan jo era gran (...) Creieu que jo soc crític, però no la coneixeu a ella. A part de ser la meva millor amiga, sempre ha estat la meva referència en tot".

A més, el presentador exposava aleshores que a la seva mare no li agradava la imatge de "tipus dolent" que s'havia creat quan es va fer famós com a membre del jurat d'Operación Triunfo, i que li generava preocupació.

Un altre apunt: Risto es va tornar a referir a la mare el 2021 a Planeta Calleja. En aquella ocasió, per recordar la vegada que l'havia ajudat quan havia patit bullying per part de companys de l'escola: "Algú va escriure "Risto Mejode". Vaig arribar a casa plorant, i la meva mare em va donar un retolador i em va dir que pensés què posaria a sota l'endemà. Hi vaig escriure "doncs t'aguantes". Aquell dia, ella em va ensenyar a defensar-me a mi mateix".

Per acabar: Abans de partir peres, Risto Mejide havia acudit també a la mare pels anells de boda amb Laura Escanes. El televisiu va fer fondre una polsera que li havia donat ella, i amb una altra de la família de la influencer van fer les aliances", va explicar en una entrevista a ¡Hola!.

Categoria: La Jungla