La Jungla
Laura Fa, a 'Sálvame'
Foto: Laura Fa, a 'Sálvame' | Telecinco
Famosos

Laura Fa, sobre l'adeu a 'Sálvame': "Les polèmiques polítiques han passat factura. Fa por"

Barcelona.
Actualitzat: Diumenge, 7 de maig de 2023. 19:53
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Fa, a 'Sálvame'
Foto: Laura Fa, a 'Sálvame' | Telecinco

Laura Fa ha trencat el seu silenci després de la cancel·lació de Sálvame. Encara paint la notícia, la col·laboradora n'ha parlat a El suplement de Catalunya Ràdio, on ha assenyalat el rerefons polític de la decisió.

Què diu Laura Fa?

  • "Me'n vaig assabentar divendres fent el pregó a Badalona".
  • "Just quan vaig dir que treballava a Sálvame, es publicava a xarxes i jo ni ho sabia. Gairebé tots ens vam assabentar per la premsa".
  • "El que vosaltres escoltàveu, nosaltres també. Estem en perill, a veure què passa... En un moment amb aquests canvis, em fa por que el que pugui dir em passi factura".
  • "Desconec els detalls. Algunes coses me les imagino, d'altres em generen molt rebuig si és veritat per què es produeixen".
  • "Les últimes polèmiques polítiques han passat factura. Fa por".

Què en sabem? Després que El Mundo avancés divendres que Mediaset cancel·la Sálvame, es feia pública també la decisió de la direcció d'entregar les tardes a Ana Rosa Quintana. Un moviment que ha aixecat sospites, per la intencionalitat política que podria amagar precisament en un any electoral a Espanya: a Telecinco s'imposa la línia més de dretes que representa la presentadora madrilenya, davant del progressisme que encarna el de Badalona.

  • Cal recordar que el passat mes de febrer Mediaset va fer públic el seu nou codi ètic. El text prohibeix fer comentaris d'opinió política en programes d'entreteniment. Un punt que sembla dirigit expressament a Jorge Javier, que mai no ha amagat fílies i fòbies polítiques en directe.

A més, Laura Fa ha lamentat la gran quantitat de gent que es quedarà sense feina amb la cancel·lació de Sálvame. Un equip de guionistes, realitzadors, productors, maquilladors... que va molt més enllà dels que posen la cara. "Hi ha diferents realitats entre els que treballem allà. Alguns només tenen allò. Jo, gràcies a Déu, tinc un lloc a Catalunya on treballo i no pateixo. La meva situació és diferent", ha expressat la televisiva.

Un altre apunt: Ana Rosa Quintana prendrà el relleu de les tardes a Telecinco a partir del setembre. Durant els propers mesos, la franja que fins ara ha ocupat Sálvame serà per Sandra Barneda i Así es la vida. El nou format s'estrenarà el 19 de juny, quan la barcelonina hagi tornat dels rodatges de la nova edició de La isla de las tentaciones a la República Dominicana.

Categoria: La Jungla