La Jungla
Laura Fa, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Fa, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Laura Fa vol ser alcaldessa: converses amb un partit per presentar-se a Badalona

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Fa, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Fa, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Laura Fa vol fer el salt a la política i concórrer a les eleccions per l'alcaldia de Badalona. La periodista del cor, tertuliana de Sálvame, confirma que ja ha mantingut algunes converses amb un partit polític, sense especificar quin.

Per què és important? Badalona és la quarta ciutat de Catalunya, en termes de població. En els darrers cinc anys ha tingut quatre alcaldes de tres colors diferents. Actualment ocupa el càrrec Rubén Guijarro, del PSC. Si Laura Fa aconseguís ser alcaldessa, tindria la responsabilitat de dirigir la vida política i representar les més de 223.000 persones que viuen al municipi.

Què sabem? Segons ha explicat Laura Fa a Televisió de Badalona, la seva voluntat és presentar-se a les eleccions municipals a mitjà termini. Una intenció totalment seriosa, ha deixat clar en antena. Si aconseguís la vara d'alcaldessa, la comunicadora promet que "canviaria moltes coses".

Què diu Laura Fa?

  • "La gent em dona per badalonina, i jo m'hi sento. Faig molta bandera de Badalona".
  • "Un dels meus objectius a la llarga és acabar sent alcaldessa de Badalona i ja ho he parlat amb un partit polític".
  • "No serà ara perquè em queden coses per fer com a periodista".

Un altre apunt: En una entrevista posterior a El Periódico, Laura Fa precisa que voldria presentar-se a les eleccions d'aquí a dos mandats.

En detall: Malgrat que no ha revelat amb quina formació ha mantingut les primeres converses, cal recordar que Laura Fa va acompanyar Gabriel Rufián a l'acte de presentació de la seva candidatura amb ERC a Santa Coloma de Gramenet. Sobre aquest assumpte, la periodista diu que no fa campanya pels republicans.

A més, encara sobre política, Laura Fa ha opinat que la millor alcaldessa que ha tingut Badalona és la socialista Maite Arqué (1999-2008), i assegura que se'n sent influïda.

Per acabar: Laura Fa serà la pregonera de les properes Festes de Maig de Badalona. La tertuliana de Telecinco serà al balcó de l'Ajuntament, "com Evita Perón", i ha deixat entreveure que podria parlar d'assumptes com el problema de l'habitatge o les millores de les instal·lacions de bàsquet a la ciutat.