La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Pipi Estrada ataca Laura Fa a 'Sálvame' per ser independentista i catalana

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

El col·laborador de televisió de Gijón ha carregat contra la periodista del cor catalana pels seus orígens.

Què sabem? Pipi Estrada sent devoció per Espanya i el Reial Madrid. Tot al contrari de la seva companya, Laura Fa, que és una enamorada de Catalunya i del Barcelona. Dues postures completament diferents per les quals Pipi Estrada ha atacat a Laura Fa en ple directe.

Què ha dit? El lleig atac de Pipi Estrada a Laura Fa es va produir durant la tarda del dimarts 21 de febrer en el programa Sálvame. Tot va començar quan Belén Esteban va preguntar en directe a Laura Fa si en algun moment de la seva vida aniria a sopar amb Pipi Estrada. Laura Fa, sense pèls a la llengua i directe com sempre, va dir que no perquè Pipi Estrada li sembla que és una mica "tolai".

En profunditat: La paraula "tolai" no va agradar gens a Pipi Estrada, que ràpidament va demanar explicacions a Laura Fa. La periodista catalana va dir que "tolai" no és cap paraula dolenta, sinó que inclòs es pot interpretar de manera afectuosa. A Pipi Estrada no li va fer gens de gràcia i va esclatar contra Laura Fa. "Prefereixo ser tolai a ser independentista com tu", va dir. El vídeo del moment:

Per acabar: Unes paraules de Pipi Estrada a Laura Fa, molt lletges, que van generar molta tensió en el plató. I és que recentment, la direcció de Mediaset ha implementat noves mesures pels programes d'entreteniment de la cadena. Una de les mesures és la prohibició de parlar de política. És a dir, ni col·laboradors ni presentadors poden fer públiques les seves postures ideològiques. Per aquest motiu, just després que Pipi Estrada digués que preferia ser "tolai" a "independentista", María Patiño, que el dimarts 21 de febrer presentava el programa, es va posar a cridar desesperada dient: "Política, no! Política no!". 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco