La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Laura Fa esclata contra Xavi Hernández i li dedica tres duríssimes paraules

Barcelona.
Foto: | Telecinco

La periodista catalana experta en temes del cor carrega contra l'actual entrenador del Barcelona, Xavi Hernández.

Què sabem? Des de fa uns dies no es parla d'altra cosa que de la suposada agressió sexual de Dani Alves a una jove noia de Barcelona, de només 23 anys, en una famosa discoteca de la capital catalana situada en un dels carrers més de moda de la ciutat. Un fet pel qual Dani Alves, des del passat divendres 20 de gener, es troba ingressat a la presó de Brians 1, a pocs quilòmetres de Barcelona.

Què ha dit? Laura Fa és molt activa a les seves xarxes socials, Instagram i Twitter, on sempre diu el que pensa i denuncia tot allò que no li sembla just. En les últimes hores la col·laboradora del programa Sálvame, de Telecinco, ha carregat contra Xavi Hernández. Laura Fa, concretament, li ha dedicat tres paraules molt dures.

El motiu: La raó per la qual Laura Fa ha carregat contra Hernández no és altra que les paraules que Xavi va pronunciar dissabte 21 de gener. El de Terrassa va dir que li sabia greu tot el que estava passant amb Dani Alves, amb qui va coincidir durant una època com a jugadors en el Barcelona. Unes paraules, dient que li sap greu la situació d'Alves, que han passat factura i han valgut moltes crítiques a Hernández. Per aquest motiu, durant la tarda de diumenge va rectificar les seves paraules i demanar perdó. Entre altres va dir: "Entenc les crítiques i demano disculpes a la víctima i a les víctimes de violència de gènere. Em sap greu que Dani Alves hagi fet aquest tipus d'actes. Em sorprèn".

L'atac de Laura Fa: La periodista catalana del cor, dissabte a la tarda, després de sentir les paraules de Xavi Hernández, no va dubtar a atacar l'entrenador del Barcelona. A través del seu compte de Twitter li ha dedicat una piulada i concretament tres dures paraules que han cridat l'atenció de molts. El missatge de Laura Fa: "Segur Xavi Hernández que et sap greu pel Dani Alves?". L'atac de tres paraules, a continuació: "Masclista de llibre".

Categoria: La Jungla